Välkommen till vår allra första lagerbutik – 79 kr/kg på alla kläder!

Ja, du läste rätt. Vi har slagit upp dörrarna till vår allra första lagerbutik i Botkyrka Handel, där kläder och andra textilier säljs till kilopris. Den 500 kvadratmeter stora butiken­ rymmer allt från väskor och skor till konst och möbler och välkomnar prylar och plagg för inlämning.

I dagsläget har Myrorna över 30 butiker på 17 olika orter över hela Sverige, utöver vår webbshop som förstås  kan nås av alla, överallt och hela tiden. Det unika med vår nya lagerbutik i Botkyrka Handel är att varorna kommer direkt från produktionsavdelningen i samma byggnad och att mycket säljs till kilopris i stället för pris per vara. Det är alltså en helt ny typ av second hand-upplevelse.

Som att köpa lösgodis ­­– fast du gör verkligt gott.

Att handla klädesplagg på samma sätt som vi köper lösgodis låter ju som en utopi, men är faktiskt  verklighet i den nya butiken. Skillnaden är att hos Myrorna gör varje kilo gott på riktigt, hela det ekonomiska överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete.

Busenkel inlämning.

Utöver alla varor som säljs i butiken, är inlämningen av varor som alltid en viktig del för oss. Eftersom den nya lagerbutiken ligger i ett populärt handelsområde med stor parkering är det lätt att ta sig dit, med stora mängder prylar och plagg om man så vill. Du som har tillgång till bil kan lasta den full med det du inte längre använder, parkera precis utanför och lämna in till oss. Vi välkomnar allt som är helt och rent! Eftersom sorteringen sker i samma byggnad uppstår heller inga onödiga mellanhänder för transport och dylikt. Bra va?

Vår första och hittills enda lagerbutik hittar du i Botkyrka Handel på Fittjavägen 16.

Följ gärna vår nya butik på Instagram för nyheter och erbjudanden: @myrorna.lagerbutik.botkyrka

 

 

Tagga @myrorna