Inred hållbart med Myrorna och Maria Celin – se vår inredningserie!

Kan man inreda ett helt hem med second hand? Självklart! säger Maria Celin i vår nya miniserie om inredning. Maria Celin fick i uppdrag att inreda ett helt hus i second hand. Ta del av hennes inredningstips och se vilka möjligheter second hand-inredning ger!

Som på hotell

Man vill ju ha ett sovrum med hotellkänslan, säger en del. Så precis som på hotell inreder Maria Celin med gamla fina kvalitetslakan från second hand och skapar en smart sovrumsmöbel och en personlig ljusslinga.

Det dukade bordet

I avsnitt tre använder Maria tallrikar på väntade och oväntade sätt för att skapa en spännande och personlig dukning. Dessutom ger hon dig all anledning att plastbanta köket!

 

Var dags rum

I avsnitt två bjuder Maria Celin på smarta knep och hushållstrix och visar hur man får ett var dags rum att bli personligt och modernt utan att köpa en enda ny grej.

Barn som växer

I det första avsnittet visar Maria att det inte bara är klimatsmart att handla saker till barnen second hand, utan också plånbokssmart!

Premiär 19 augusti

Serien består av fyra avsnitt som släpps varannan vecka under hösten 2019. Filmerna släpps på Youtube och på hemsidan. Prenumerera på vår kanal på Youtube så får du veta direkt när ett nytt avsnitt kommit!

Maria Celin
Maria Celin har 15 års erfarenhet av inredning och är känd från inredningsprogram som Byggfällan, Husräddarna och Arga snickaren. Dessutom har hon byggt en certifierad utbildning för inredare och erbjuder enkla stylingkurser för de som vill lära sig inreda hemma.
Maria Celin vill slå ett slag för att använda second hand i inredning i större utsträckning än vad vi gör idag. På Marias blogg eller i hennes podd ”Återbrukspodden” kan du lära dig mer om återanvändning!

Huset
Inredningsavsnitten är inspelade i ett av Hjältevadshus visningshus. Här kan du läsa mer om deras hus. 

Inredare: Maria Celin
Produktionsbolag. Kinshazzaville Media

Relaterat

Månadens butik: Guldkorn för modeintresserade i Borås

Månadens butik: Guldkorn för modeintresserade i Borås

Varje månad uppmärksammar vi någon av våra butiker som bjuder på någonting extra. I januari ligger fokus på Borås. Butiken på Skaraborgsvägen ligger…

Läs mer


#myrornastil presenterar: Ida Magntorn

#myrornastil presenterar: Ida Magntorn

Hållbar inredning i fokus! I månadens #myrornastil träffar vi fotografen och författaren bakom boken ”Ett hem med omtanke”, Ida Magntorn. I flödet på…

Läs mer


Gör en egen minibiosfär!

Gör en egen minibiosfär!

Skapa ett självförsörjande ekosystem i miniatyrformat som dessutom är väldigt dekorativt! I en minibiosfär eller ett miniväxthus kan du plantera små växter under…

Läs mer