Innebandymärket som siktar cirkulärt

Nu kan du köpa insamlade, uppfräschade och rebrandade innebandyklubbor av Zone på Myrorna. Som första aktör tittar de på möjligheten att skapa ett cirkulärt kretslopp av innebandyklubbor. De har samlat in begagnade klubbor, fräschat upp, renoverat och brandat om dem med ZONE-märkning och Myrornas utseende. Resultatet är en limited edition-kollektion av hållbara bandyklubbor!

Zone innebandy drogs igång 2001 av tre personer med erfarenhet av att jobba med produkter för innebandy. De ville mer och hade nya visioner för hur ett innebandymärke skulle vara.

Som första landvinning släppte de innebandybladet Z.I.P. 2001. Bladet blev en succé. Efter det har Zone fortsatt att leverera innebandyprylar som sticker ut och utmanar det redan kända. T. ex. så var Zone först med att tillverka riktiga innebandyklubbor för riktigt små barn.

Zone har fortsatt sin utmaning genom att släppa onepiece-grip, något som alla andra märken därefter anammat. De gjorde världens lättaste klubba med Zone Air, ett fyrkantigt skaft och Glove-stick, handskar istället för grepplinda. Hela tiden har tuff design och kaxig attityd varit Zones signum.

Zone har tittat på hållbarhet och funderat på möjligheterna kring att skapa ett cirkulärt tänk kring innebandyprodukter och tog kontakt med Myrorna. Resultatet blev en grym limited edition – kollektion som nu säljs i tre av Myrornas butiker.

Alla klubbor kostar 300 kr styck och är renoverade med nya grepplindor, blad och plast samt testade hos Zonefloorball före de säljs.

Här kan du köpa dem: