Aktivera midsommarklänningen med Hållbara Sara!

Ni vet den där ljuvliga midsommarklänningen som bara hänger i garderoben i väntan på midsommar? Vet ni vad, vänta inte! Ta fram den, använd den redan nu och fortsätt med det långt in i höst för att ge den ett längre liv.

”På själva midsommarafton stylas min pre-älskade, blommiga klänning som vanligt till gummistövlar, regnjacka och midsommarblomster i håret.” berättar inspiratören Hållbara Sara (@hallbarasara på Instagram) som visar hur du stylar den alla andra dagar längre ner i artikeln!

Till fest:

”Med en färgglad second handlad sjal i håret och ett par nätta sandaletter på foten blir klänningen perfekt för sommarfesten med kollegorna eller en uteservering med vännerna.”

På jobbet:

”Blus, skjorta eller tröja under klänningen och par ljusa sneakers är perfekt för en dag på kontoret.”

På loppisrundan:

”Förvandla klänningen till en kjol med en blus ovanpå. Knyt blusen eller använd en snodd för att sno ihop den i sidan. Matchas med rymlig väska ifall en ljusstake eller två slinker med.”

På stranden:

”Med solhatt och fotriktiga sandaler på fötterna och en stor rymlig stråväska för snacks, bok, vattenflaska och solkräm blir klänningen perfekt för lata dagar på stranden.”

”Man fastnar lätt i samma mönster och lämnas lätt med känslan av att ha en garderob full av kläder men ingenting att ha på sig. Då är det dags att aktivera ett plagg, genom att styla det på fem olika sätt under samma vecka. Det brukar sätta fart på kreativiteten och väcka lust i övriga garderoben!”

”Mitt andra tips för att aktivera garderoben är att komplettera med second hand. Vill slå ett slag för att leta fina unika väskor, skärp och sjalar second hand för att piffa upp din look.” tipsar Sara.​

Spana även in de här smarta stylingtipsen i rörligt format där hon visar hur du stylar en klänning på fem olika sätt!

Kanske hänger midsommarklänningen redan i din garderob? Annars hänger den garanterat i någon av våra butiker eller i vår webbshop! Välkomna in!

Följ vårt konto @myrorna på Instagram för mer inspiration!

Tagga @myrorna

Relaterat

S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

Second hand-proffset Kajsa Glansén, @minafinafynd på Instagram, vet verkligen hur man maxar sommaren på ett hållbart sätt! ”S som i sommar, sol och…

Läs mer


Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glansén är second hand-entusiasten och tv-producenten som driver instagramkontot @minafinafynd där hon delar sina fynd från loppis och auktion. ”Jag har gått på…

Läs mer


Elsa Billgrens second hand-klappar!

Elsa Billgrens second hand-klappar!

Förra veckan besökte Elsa Billgren en av våra butiker i Stockholm för att köpa julklappar till sina nära och kära. Den här veckan…

Läs mer