Handla höstjackan second hand – som Claudia Galli Concha!

Claudia Galli Concha har i samarbete med oss valt ut 3 olika jackor från en av våra butiker och berättar hur du kan använda och styla dem i höst!

”Att kunna byta jacka från dag till dag tycker jag är kul! Jag gillar att matcha min outfit med något att ha över som värmer. På Myrorna finns det otroligt mycket fint när det kommer till jackor och eftersom det är så galet bra priser så kan man unna sig både två och tre stycken åt gången.”

Oversizekavajen.

”En oversized kavaj är nog mitt mest använda plagg just nu. Passar perfekt under den här årstiden! Just den här är en mörkgrå herrkavaj som jag fyndade för 85 kronor.”

Bomberjackan.

”En klassiker i lite annorlunda tappning. Jag har alltid varit svag för grönt så jag valde den här direkt när jag såg den. Perfekt varm, snygg och cool på samma gång – för 129 kr!”Vintagejackan.

”Som en otroligt söt liten pralin till jacka. Det var kärlek vid första ögonkastet! Den här vill jag ha på en söndagspromenad på Djurgården, knäppa skärpet och aldrig mer ta av mig den. Kostade 99 kronor.”

Missa inte att Claudia valt ut sina favoritauktioner i vår webbshop denna vecka, de kan du hitta här. Läs även vår tidigare artikel med henne där hon stylar hösten på 3 olika sätt!

Följ och inspireras av Claudia på hennes konto @claudiagconcha på Instagram.

Se även till att följa @myrorna där får ni ta del av spännande nyheter, inspirerande samarbeten och annat härligt – dagligen. Glöm inte att tagga din höststil med #myrornastil. Vi ses!

 

Relaterat

En klänning, fem stilar med Hållbara Sara!

En klänning, fem stilar med Hållbara Sara!

”Det sitter i detaljerna” brukar man ju säga! Här bär modemästaren och inspiratören @hallbarasara samma klänning men med de olika detaljerna skapar fem…

Läs mer


Påskduka med Mosebacke!

Påskduka med Mosebacke!

Sebastian Bergström, mer känd som @mosebacke på Instagram, har i samarbete med oss tagit fram en inspirerande dukning till en påskfrukost som är…

Läs mer


#myrornastil presenterar: Marielle Krus

#myrornastil presenterar: Marielle Krus

Den stilmedvetna, second hand-älskande textilingenjören och inspiratören bakom Instagramkontot @mariellekrus är månadens #myrornastil! Vi bad Marielle att välja ut några plagg från oss…

Läs mer