#myrornastil presenterar: Jean Bosco

Jean Bosco är stylisten och modellen som inspirerar tusentals följare på sitt Instagramkonto @thejeanbosco med sin unika stil och kreativa uttryck! Han uppmuntrar till att tänka utanför boxen och vill visa att man kan hitta schyssta kläder second hand för ett rimligt pris – både ekonomiskt och hållbart!

Han berättar att han ärvt det stora intresset för kläder och second hand från hans mamma. ”Det kanske har att göra med att vi inte hade så mycket pengar när jag växte upp. Men kläderna blev desto viktigare och hela min familj delar egentligen det här klädintresset” säger han.

Vi bjöd in Jean till en av våra butiker för att välja en favoritoutfit och passade på att få veta lite mer om honom!

Hur skulle du beskriva din stil?

”Med min stil vill jag visa upp kläder som kan bäras av vem som helst, oavsett ålder eller hur man som person identifierar sig. Jag gillar att blanda olika stilar och älskar att toppa mina outfits med smycken och scarfs!”

Hur är din relation till second hand?

”Redan från barndomen klädde min mamma mig i second hand. Det har gett mig ett annat tänk när det kommer till kläder och fått mig att inse värdet i kläderna. Det är hållbart att återanvända och dessutom köper jag nog aldrig kläder som jag inte använder.”

Berätta om outfiten du valde ut!

”Jag valde kläder som för mig gav en 70-tals vintage vibe. Coola utsvängda byxor, skor med klack och jackor i olika material. Många olika färger som jag blandar hur jag vill.”
Fotografen som tagit bilderna är Doris Kapla, @doris.kapla på Instagram.

Följ @thejeanbosco för mer stilinspiration och tagga gärna dina egna stiltips och second hand-fynd med #myrornastil. Vi ses!