Är du vår nya marknads- & kommunikationschef?

Vill du vara med och ta Myrornas kommunikation och varumärke till nästa nivå och samtidigt driva på omställningen till cirkulär ekonomi?

Just nu letar vi efter en stjärna som har en bred bakgrund inom marknad och kommunikation, som är både strategisk och operativ, som ser brett över plattformar och kanaler och som älskar hållbarhet.

Läs mer och ansök här

Tjänsten rekryteras av Inhouse. Här hittar du annonsen!Om oss som arbetsgivare
Myrorna är Sveriges mest välkända second hand-kedja med butiker över hela landet och en webbshop i samarbete med Tradera. Vi är en av de största aktörerna när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst, med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott. Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända. Men också genom att få fler människor som står långt från arbetsmarknaden att komma lite närmare genom arbetspraktik hos oss. De tre uppdragen är centrala för allt vi gör – från hur vi samlar in till hur vi säljer. Vi är en betydelsefull samhällsaktör som verkar för en hållbar värld sedan över 120 år tillbaka. Välkommen till oss!