Onlinekurs – Aktivera din garderob på 7 dagar

Händer det att du öppnar din garderob och inte hittar något att ta på dig, fast den är fylld till brädden? Har du känt förvirring och frustration när du tittar in i garderoben? Skulle du vilja ha en välorganiserad garderob, hitta din stil och verkligen använda dina kläder? Då är det dags att gå vår onlinekurs!

7 av 10 svenskar använder bara hälften av kläderna i sin garderob, eller mindre! Många plagg ligger bortglömda långt inne i mörka garderober – istället för att komma ut i ljuset, användas, och därmed bidra till både en bättre miljö och ett bättre samvete. I den här mailkursen guidar vi dig igenom processen att aktivera din garderob. Målet är att du efter avslutad kurs ska ha en välorganiserad garderob, anpassad efter dina behov.

Vad kommer du att lära dig?

Vi erbjuder ett enkelt och beprövat steg-för-steg-system i hur du aktiverar din garderob. Dessutom får du en hel del stiltips samt hand on-kunskaper om återanvändning och återvinning.

Vad innehåller kursen?

Kursen innehåller lektioner i mailformat som landar direkt till din inkorg varje morgon i sju dagar. Varje lektion har en teoretisk och en praktisk del.

Info om onlinekursen:

Lärare: Myrorna och Anna Lidström, designer och stylist som driver företaget Another Studio samt bloggen och Instagram-kontot anotherblog.se
Form: Onlinekurs i mailformat
Längd: 7 dagar

Genom att anmäla din mailadress godkänner du att vi skickar dig kursen i mailformat, samt att vi kan skicka dig vidare information om andra kurser och ämnesrelaterade områden. Du kan närsomhelst avregistrera dig. 

Relaterat

Gratis onlinekurs – Lär dig handla second hand på 6 dagar

Gratis onlinekurs – Lär dig handla second hand på 6 dagar

Tycker du det är svårt att handla second hand? Ingen fara! Vår kurs lär dig hitta begagnade nyheter och kombinera garderoben med smarta…

Läs mer