En sommar på landet med Elsa Billgren!

Elsa Billgren visar några ljuvliga outfits från oss på Myrorna som passar utmärkt för varma dagar och ljumma kvällar i sommar! Stylist är Malin Rudén och fotograf Mira Wickman.

– Mjuka vintageblusar att styla med jeans eller kjol till midsommar, grovstickade tröjor i isglassfärger och alla accessoarer för den där härliga sommarstilen. Väskor, scarves, skor och hattar, ni hittar det i Myrornas butiker!

Häng med så kikar vi på Elsas tips på outfits i sommar! – En skjortklänning och stickad klänning med gamla träskor och hatt. – Jeans, vintageblus och rund väska.– Det finns så många fantastiska vintageblusar på Myrorna. Jag bläddrar alltid bland de vita på jakt efter riktigt gamla!– Underbara, färgstarka, stickade plagg till ljumma sommarkvällar!

Handla din sommargarderob i våra butiker och lämna in det du inte längre använder. Hela vårt ekonomiska överskott går till välgörenhet. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Se till att följa @elsabillgren, @stylistmalinruden och @mirawickman på Instagram. På vårt konto @myrorna får du en daglig dos inspiration och kan ta del av fler spännande samarbeten!

#myrornastil

  Relaterat

  S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

  S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

  Second hand-proffset Kajsa Glansén, @minafinafynd på Instagram, vet verkligen hur man maxar sommaren på ett hållbart sätt! ”S som i sommar, sol och…

  Läs mer


  I samarbete med Tuvessonskan!

  I samarbete med Tuvessonskan!

  Den trefaldiga kokboksförfattaren och matkreatören Julia Tuvesson är matkreatören och kokboksförfattaren som skrivit böckerna ”Plåtmat”, ”Käka Grönt” och ”Brynt smör”. Hon bor i…

  Läs mer


  Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

  Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

  Upgrade, DIY, kreativt återbruk eller remake som det också heter handlar om att uppgradera plagg och förlänga livslängden på saker genom att ta…

  Läs mer