Vi öppnar butik i Stockholm city!

På Mäster Samuelsgatan 49, mitt i shoppingens centrum, snabbspolas nu utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. I slutet av februari öppnar vår nya Myrornabutik.

Den 240 kvadratmeter stora lokalen ligger mellan t-banestationerna T-centralen och Hötorget, precis intill Stockholms mest trafikerade shoppinggator. Vår nya butik ska attrahera en ovan second hand-shoppare och det ställer höga, och till viss del nya krav på både kundservice och sortiment. Rekryteringen är i full gång och arbetet med det visuella uttrycket pågår. Målet är att skapa en butiksupplevelse utöver det vanliga.

– I och med det centrala läget når Myrorna nu en kundgrupp som inte vanligtvis handlar second hand. Vår förhoppning är att fler ska upptäcka hur roligt och smart det är att shoppa second hand. Ju fler vi är, desto mer hållbar och medmänsklig blir vår värld, säger Caisa Ingemarsdotter, försäljningschef på Myrorna.

Det är Myrornas tredje butik som öppnar inom loppet av fyra månader. Under hösten 2021 öppnade vi butiker i både Lund och Örebro.I fjol firade Myrorna 125 år. I en tid då klimat och utanförskap står högt upp på agendan är vår verksamhet en föregångare. Genom att öka återanvändningen av kläder, prylar och möbler tar man tillvara på planetens resurser. Överskottet från försäljningen går alltid till Frälsningsarméns sociala arbete.

Följ @myrorna på Instagram för att hålla er uppdaterade. Glöm inte heller att signa upp dig på vårt nyhetsbrev nedan. Vi ses!

 

Relaterat

Myrorna expanderar och öppnar ny butik i Lund!

Myrorna expanderar och öppnar ny butik i Lund!

Nu gör vi Lund till en Myrorna-stad. Den 25 november öppnade butiken i köpcentrat Nova Lund. Detaljhandeln har ett minst sagt tufft år…

Läs mer