Nu har vi öppnat i Tornby, Linköping!

Äntligen har vi slagit upp portarna till vår andra Myrorna-butik i Linköping. På Bonnorpsgatan i Tornby har vi nu öppnat 1 000 kvadratmeter second hand-shopping för alla som vill handla hållbart.

Handelsområdet Tornby ligger precis vid E4:an och lockar miljontals besökare varje år. Här huserar butiksjättar som IKEA, Ica Maxi, Jysk, Plantagen, Bauhaus – och nu även Myrorna! Vår nya 1 000 kvadratmeter stora butik erbjuder ett brett sortiment för alla second hand-älskare, med allt från kläder, skor och väskor till leksaker, porslin, inredning, tavlor, lampor och möbler.Fynda klimatsmart i helt nytt second hand-kvarter

Att fler vill handla hållbart, vare sig det är av miljöskäl eller ekonomiska skäl, råder det inget tvivel om. Tillsammans med våra nya grannar Erikshjälpen och Busfrö kommer Tornby-besökarna nu kunna fynda klimatsmart på ett och samma ställe, i ett helt nytt second hand-kvarter. Tillgängligt för fler och helt rätt i tiden!

Butiken i Linköping city finns kvar

Myrornas butik på Platensgatan i centrala Linköping finns kvar till mångas glädje och fortsätter vara en typisk stadsbutik där man kan strosa in och botanisera bland kläder, skor och ett litet inredningssortiment, medan butiken i Tornby är betydligt större och mer av ett utflyktsmål.

Smidigt för den som vill lämna in saker till Myrorna

I Tornby är det även lättare att lämna in saker till Myrorna, eftersom inlämningen enkelt nås med bil på baksidan av butiken.

– Vi vet att Linköpingsborna gärna vill skänka saker till oss men har saknat en smidig inlämning i citybutiken. Nu kan vi ta emot både prylar och kläder men också mer skrymmande saker som möbler, säger Carolina Svensson, butikschef på Myrorna i Linköping.

Schysst för dig – schysst för dina medmänniskor

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige, som hjälper människor som har det extra tufft just nu. Så när du handlar eller lämnar in något hos Myrorna gör du alltid en schysst insats, både för din själv, miljön och dina medmänniskor.

Här hittar du adress och kontaktuppgifter till vår nya butik i Tornby. Varmt välkommen!

Tagga @myrorna