Myrorna, Täby Centrum

Välkommen till vår butik i Täby centrum! Här hittar du handplockat mode och unik inredning.

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: Stängt

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: Stängt
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton: 10:00-18:00
Trettondagen: Stängt,

Hitta hit

Butiken ligger utanför entré F i Täby centrum. Entrén ligger mellan Åhléns och Sats på våning 1.

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Vi kan tyvärr inte ta emot möbler. Då hänvisar vi till våra butiker i Skärholmen, Sundbyberg eller Ropsten.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Täby.

Letar du efter riktigt bra second hand i Täby? Då har du hittat rätt! Vår butik i Täby Centrum är fullmatad med second hand och vintage, möbler, inredning, skor och kläder till både barn och vuxna. Och det vi är allra stoltast över är att det är 100 % hållbart. För om du väljer att handla second hand hos oss nästa gång du behöver ett nytt plagg eller en pryl så gör du planeten en tjänst, samtidigt som du bidrar till vårt arbete för människor i utsatthet. Win win!

Second hand-butik i Täby.

Täby Centrum har länge varit Täbybornas givna plats för shopping. För oss är det självklart att du ska kunna hitta schysst second hand lika lätt. I vår butik finns ett brett sortiment med Täbys bästa second hand. Vår butik ligger i Biblioteksgången, och du tar dig enkelt hit till fots, med cykel eller kollektivt. I butiken hittar du klänningar, skor, jeans, tröjor, t-shirts, jackor, porslin, inredning, böcker och tavlor. Om du har några frågor är det bara att fråga vår kunniga personal. Vi finns här för dig.

Vi har sysslat med second hand i över 125 år. Lika länge har vi kämpat för att skapa ett mer medmänskligt samhälle. All vår vinst går till välgörande ändamål och insatser för människor som lever i utsatthet. När du handlar hos oss hjälper du oss att skapa en tryggare vardag för andra. Dessutom bidrar du till ett mer cirkulärt samhälle där vi inte slösar med jordens resurser. Ett besök hos oss är med andra ord en hållbar affär, på riktigt.

Oavsett om du gör om hemma eller om du vill uppdatera din garderob, eller letar efter den perfekta presenten så hittar du personlig, rolig och snygg second hand hos oss. Vi är proffs på begagnat och vi har något för alla smaker.

Lämna in och skänk möbler, inredning och kläder.

Hos oss kan du förutom att shoppa också lämna in sådant som du inte längre behöver. Vi tar emot både kläder och inredning i butiken. Tack vare att du lämnar in dina saker till oss kan vi fortsätta göra det vi är bäst på: att verka för ett medmänskligare samhälle och att erbjuda våra kunder riktigt bra second hand.

Vi ses!