Myrorna, Stockholm, Fridhemsplan

Mitt emot Västermalmsgallerian ligger vår trivsamma Kungsholmsbutik. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-17:00
  • Söndag: Stängt

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: Stängt
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton: 10:00-18:00
Trettondagen: Stängt,

Hitta hit

Butiken ligger på Fleminggatan mitt emot Västermalmsgallerian.

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. I den här butiken kan vi tyvärr inte ta emot möbler. Då hänvisar vi till våra butiker i Skärholmen, Sundbyberg eller Ropsten.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Stockholm, Fleminggatan

Letar du efter Stockholms bästa second hand? Mitt emot Västermalmsgallerian på Kungsholmen hittar vår butik med ett stort utbud av noga utvald second hand. Hit tar du dig enkelt med cykel, till fots eller kollektivt. Vi har något för alla smaker och uppdaterar dagligen vårt sortiment, så det finns alltid något att upptäcka.

Second handbutik på Kungsholmen.

Hos oss på Kungsholmen hittar du fina saker både till garderoben och till hemmet. Är du på jakt efter en härlig outfit till sommaren? Eller inredning till balkongen? Oavsett vem du är och vad du söker är du välkommen in till oss. I butiken hittar du skor, klänningar, jeans, t-shirts, tröjor, jackor, skjortor, porslin, tavlor och annan inredning. Om du har några frågor är det bara att fråga vår kunniga personal. Vi finns här och hjälper gärna till.

När du väljer second hand för ditt nästa köp gör du jorden en tjänst. Handlar du hos oss på Myrorna bidrar du samtidigt till ett medmänskligare samhälle. All vinst från våra butiker går till välgörenhet och insatser för samhällets utsatta. Så tänkte vi redan för 125 år sedan när vi startade vår första butik. Ända sedan dess har vi jobbat för att göra samhället mer medmänskligt samtidigt som vi erbjuder riktigt bra second hand. Tack vare att du handlar hos oss kan vi hjälpa någon tillbaka till jobb, eller erbjuda någon en trygg plats fri från våld. 

Lämna in kläder och prylar på Kungsholmen.

Har du rensat ur garderoben eller förrådet? Kom in till oss med sådant som du inte längre behöver som är i fint och säljbart skick, så ser vi till att dina prylar får ett nytt hem. Här på Kungsholmen kan du lämna in kläder och inredning. Om du vill lämna in möbler så hänvisar vi till våra butiker i Jakobsberg, Sundbyberg, Skärholmen och Ropsten. Tack vare att du lämnar in dina saker till oss kan vi fortsätta kämpa för en mer hållbar värld, samtidigt som vi erbjuder Kungsholmens bästa second hand.