Myrorna, Malmö, Emporia

I Myrornas second hand-butik i gallerian Emporia i Malmö kan du köpa kläder och inredning av modern stil, vintage och design. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-20:00
  • Tisdag: 10:00-20:00
  • Onsdag: 10:00-20:00
  • Torsdag: 10:00-20:00
  • Fredag: 10:00-20:00
  • Lördag: 10:00-20:00
  • Söndag: 10:00-20:00

Särskilda öppettider

Långfredagen: 10:00-20:00
Påskafton: 10:00-20:00
Påskdagen: 10:00-20:00
Annandag påsk: 10:00-20:00
Valborgsmässoafton: 10:00-20:00
Första maj: 10:00-20:00
Kristi Himmelsfärdsdag: 10:00-20:00
Pingstafton: 10:00-20:00
Pingstdagen: 10:00-20:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Vi kan tyvärr inte ta emot möbler just i denna butik. Då hänvisar vi till vår butik på Ystadvägen i Malmö.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Malmö, Emporia.

Är Malmö Sveriges bästa second hand-stad? Kanske! Vi har tre välfyllda Myrorna-butiker i Malmö. I vår second hand-oas i Emporia hittar du kläder, inredning, mode, vintage och design. För, att hitta riktigt bra second hand ska inte vara svårare än att handla annat. Så välkommen in och kika på vårt handplockade utbud när du besöker Emporia nästa gång!

Gör du om hemma? Eller letar du efter en outfit till sommarens små utomhusfester? Oavsett vad du söker är det lätt att hitta nya favoriter hos oss. Väljer du second hand nästa gång du handlar gör du dessutom jorden en tjänst. I våra butiker jobbar vi hela tiden för att du ska kunna hitta din stil, och göra det hållbart. Kanske är du en second hand-veteran som vet precis vad du vill ha. Eller så har du just klivit in på det hållbara spåret (välkommen i gänget!) och är nyfiken på det här med second hand. Behöver du hjälp är det bara att fråga vår kunniga personal.

Fynda vintage i vår second hand-butik i Emporia

För över 125 år sedan startade vi vår första second hand-butik. Ända sedan dess har vi verkat för att skapa ett medmänskligare samhälle. Idag är vi Sveriges största second hand-aktör, med cirka 30 butiker från norr till söder. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Det kan handla om att ge någon en trygg plats fri från våld, ett mål mat eller en plats att sova på. Samtidigt kan vi tillsammans minska slöseriet med världens resurser. När du handlar och lämnar in prylar och kläder till oss är du med och bidrar till en mer hållbar värld.

I butiken i Emporia hittar du bland annat jeans, skor, jackor, tröjor, t-shirts, klänningar, skjortor, porslin, inredning, böcker och tavlor. Och om du är sugen på mer second hand så har vi två butiker till i Malmö. Du kan enkelt hitta en butik nära dig, oavsett var i staden du bor. Bra second hand är med andra ord aldrig långt borta.

Lämna in möbler och kläder för ett medmänskligare samhälle

Varje dag tar vi emot cirka 20 ton kläder och prylar, som vi granskar noga och sorterar innan de hamnar i butik. Allt gott vi gör startar med det du och andra lämnar in till oss. När du lämnar hela och rena kläder, skor, accessoarer och prylar som du inte längre använder, ser vi till att de kommer till användning hos någon annan. I butiken i Emporia tar vi emot både kläder och prylar. Vill du däremot lämna möbler kan du göra det i butiken på Ystadsvägen i Malmö. Tack vare dig kan vi tillsammans fortsätta bidra till en mer hållbar värld, och fortsätta erbjuda Malmös bästa second hand.

Välkommen in!