Myrorna, Malmö, Ystadvägen

I Myrornas second hand-butik på Ystadvägen i Malmö har vi ett stort sortiment av kläder, inredning och möbler. Välkommen!

@myrorna_ystadvagen

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Hitta hit

Inlämning

Mejla eller ring oss vid frågor. Under våra öppettider kan du lämna in bland annat kläder, porslin, möbler och inredning direkt i butiken. Läs mer om vad vi tar emot under huvudmenyn "Lämna in".

Om du har större möbler som du vill ha upphämtade mejlar du bilder på möblerna tillsammans med en kort beskrivning, adress och kontaktuppgifter till malmo.ystadvagen@myrorna.se.


Myrorna Second Hand – Ystadsvägen, Malmö.

Bara ett stenkast från Pildammsparken hittar du vår stora butik på Ystadsvägen. Här hittar du second hand i alla former, vi har både kläder, inredning och möbler. Här kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver så att dina saker kan komma till användning igen och igen. Välkommen in till oss!

En outfit till bröllop, fest eller vardag. En soffa till vardagsrummet. Eller en vacker servis till höstens middagar med vännerna. Oavsett vad du söker och vem du är, så är du välkommen in till oss. Vi vågar påstå att vi har något för alla. Vi uppdaterar och fyller på dagligen i vår butik på Ystadsvägen, så att utbudet alltid är uppdaterat. På så vis är det enkelt att hitta nya personliga favoriter hos oss. I vårt sortiment finns skor, jeans, tröjor, jackor, klänningar, t-shirts, skjortor, porslin, inredning, böcker, tavlor och möbler. Butiken ligger centralt, en kort buss- eller cykeltur från city.

Vi har sysslat med second hand i mer än ett sekel. Idag är vi Sveriges största aktör när det gäller att samla in och sälja begagnade kläder och prylar. Ända sedan starten har vi verkat för ett mer hållbart samhälle. All vinst från vår verksamhet går till välgörande ändamål och insatser för människor som lever i utsatthet. Vi ser till att den som saknar tak över huvudet får det, att den som är hungrig får ett mättande mål mat och att den som är otrygg  får en trygg plats fri från våld. Allt tack vare att du och andra lämnar in saker och handlar hos oss.

Flera Second-hand butiker i Malmö.

Vi har hela tre butiker i Malmö. Vill du lämna in möbler är det till oss på Ystadsvägen du ska komma. Så om du har saker hemma som du inte längre behöver är du varmt välkommen att lämna in dem hos oss. Tack vare att du lämnar in- och handlar hos oss kan vi fortsätta att bidra till ett mer medmänskligt samhälle, samtidigt som vi erbjuder Malmös bästa second hand.

Vi ses på Ystadsvägen!