Myrorna, Malmö, centrum

Vi finns mitt i city! Här kan du handla kläder och prylar, samt lämna in gåvor i vår insamling. Vi tar emot kläder och prylar. Speciellt för den här butiken är att utbudet av retro, personligare kläder och vintage är extra utmärkande. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Valborgsmässoafton: 10:00-16:00
Första maj: 12:00-16:00
Kristi Himmelsfärdsdag: 12:00-16:00
Pingstafton: 10:00-16:00
Pingstdagen: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Södra Förstadsgatan.

Ett stenkast från Triangeln hittar du vad vi tycker är Malmös bästa second hand. Här har vi en stor butik med allt från begagnade jeans, klänningar och barnkläder till inredning och prylar. Vi uppdaterar och fyller på sortimentet varje dag, så här finns det alltid favoriter att förälska sig i. Och när du handlar hos oss gör du samtidigt Malmö och världen mer hållbar!

Ständigt förnyat utbud av second hand

Oavsett om du är på jakt efter badkläder till ett dopp på Ribersborg, en ryggsäck till skolstarten eller ett soffbord till vardagsrummet så vågar vi skryta med vårt breda utbud. Varje dag samlar vi in massor av kläder och prylar som kan användas igen och igen. Vi har något för alla, oavsett om du är en inbiten vintage-entusiast, eller nyligen har påbörjat resan mot en klimatsmartare vardag. Känner du dig osäker på något så finns vår kunniga personal i butiken för att hjälpa till. 

Vi startade vår första second hand-butik för över 125 år sedan. Ända sedan dess har vi verkat för ett mer hållbart samhälle. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Det betyder att intäkterna från de kläder och prylar vi säljer ger en person tak över huvudet, en trygg plats fri från våld eller ett mål mat. Du kan vara säker på att ett köp hos oss gör gott.

Lämna in det du inte längre använder

Vi vill att det ska vara enkelt att hitta bra second hand i Malmö. Därför har vi hela tre butiker i staden. Vår butik på Södra Förstadsgatan ligger mitt i stan, och utmärker sig med ett extra stort utbud av personliga kläder och vintage.

Hos oss kan du också lämna in kläder och prylar som du inte längre behöver. På Södra Förstadsgatan har vi inte möjlighet att ta emot möbler, men mindre skrymmande saker som kläder och prylar i fint skick tar vi tacksamt emot i butiken. Om du vill lämna in möbler är du istället välkommen att ta med dem till vår butik på Ystadsvägen i Malmö. Tack vare det du lämnar in kan vi tillsammans bidra till att skapa ett medmänskligare samhälle, och samtidigt fortsätta att erbjuda Malmös bästa second hand!

Vi ses på Södra Förstadsgatan!