Myrorna, Göteborg, Olskroken

Myrornas butik i Olskroken i Göteborg. Här kan du shoppa och skänka kläder och prylar!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-15:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Olskroken, Göteborg.

Göteborg och Myrorna är en säker romans. Vi har två second hand-butiker i Göteborg, varav en ligger i i trevliga Olskroken. En välsorterad second hand som du hittar precis intill spårvagnshållplatsen. Vi vill att det ska vara enkelt att handla hållbart, och därför ser vi till att hela tiden fylla butiken i Olskroken med handplockade fynd – allt från mode till inredning. Så välkommen in till oss för att hitta dina nya coola jeans eller den där perfekta ljusstaken till vardagsrummet. Du hittar oss på Redbergsvägen 11.

Fynda vintage i Olskroken.

Vi vet att Göteborgarna gillar att handla second hand. Och vi vet att de ställer höga krav på vårt utbud. Varje dag ser vi till att butikerna är uppdaterade med coola och personliga plagg och prylar. Butiken i Olskroken är vår lite mindre butik i Göteborg. Allt du hittar är handplockat av våra experter, och noga sorterat efter trender, mode och säsong. Så oavsett om du är på jakt efter en outfit till årets Way Out West, en vindjacka till Göteborgsvarvet eller en god bok kan du lita på att vi gör allt för att du ska hitta det hållbart hos oss!

Vi på Myrorna har sysslat med second hand i över 125 år och i dag är vi Sveriges största second hand-kedja. Med andra ord vet vi vad vi pratar om när vi säger att det går att matcha mode med medmänsklighet. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Det betyder att när du handlar en tröja, ett par skor eller en vas hos oss hjälper du oss till exempel att ge någon tak över huvudet eller att skapa en trygg miljö för utsatta barn.

Lämna in till oss.

All vår verksamhet börjar med det som lämnas in. I alla våra butiker tar vi emot gåvor, såklart även i Olskroken! Kom gärna in till oss med kläder och prylar som du inte behöver längre, och som är hela, rena och fina. På så vis hjälper du oss att göra Göteborg mer hållbart, samtidigt som vi bidrar till ett medmänskligare samhälle tillsammans. Vi ses!

Psst! Vi har faktiskt två butiker i Göteborg. Förutom Olskrokens hållbara shopping-oas hittar du Göteborgs största second hand-butik på Järntorget.