Myrorna, Göteborg, Järntorget

I Göteborg på Järntorget har Myrorna en stor second hand-butik på fyra våningar av kläder, inredning, vintage, böcker och möbler. Här tar vi också emot om du har gåvor som kläder, inredning och möbler att lämna. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-19:00
  • Tisdag: 10:00-19:00
  • Onsdag: 10:00-19:00
  • Torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-19:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Valborgsmässoafton: 10:00-17:00
Första maj: 12:00-16:00
Kristi Himmelsfärdsdag: 12:00-16:00
Pingstafton: 10:00-17:00
Pingstdagen: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Tar emot möbler för inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Järntorget, Göteborg.

Är Göteborg bäst i Sverige på second hand? Kan så vara! Myrorna Järntorget är en av våra två butiker i staden. Med hela fyra våningar second hand liknar vår butik på Järntorget mer ett varuhus än en butik. Här finns garanterat nya favoriter, oavsett om du är på jakt efter kläder, inredning eller möbler. Du har nämligen hittat till Göteborgs största second hand-butik!

Fynda vintage i vår butik vid Järntorget

För inbitna second hand-entusiaster i Göteborg är Myrornas butik på Järntorget en välkänd klassiker. Butiken ligger centralt, nära shopping- och restaurangstråken i Haga och Linné. Hit kan du både gå, cykla eller åka spårvagn. Ja, beroende på var du kommer ifrån kan du till och med ta båten hit!

Kanske har du själv precis börjat intressera dig för vintage, eller så är du på jakt efter en ny jacka och vill göra ett hållbart val. I butiken hittar du jeans, skjortor, tröjor, jackor, skor, klänningar, barnkläder, t-shirts, inredning, porslin, glas och tavlor. Dessutom har vi en välsorterad bokhörna och en fin leksaksavdelning. Vår second hand-butik på Järntorget är en guldgruva för den som vill handla begagnat. Undrar du något? Fråga vår kunniga personal så hjälper de dig!

Vi har sysslat med second hand i över 125 år. Lika länge har vi bidragit till ett medmänskligare samhälle. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.

Skänk möbler och kläder hos oss.

Hos oss kan du också lämna in kläder och prylar som du inte längre behöver, precis som i alla Myrorna-butiker. Vi tar emot både kläder, inredning och möbler. Tack vare att du lämnar sånt som du inte behöver är du med och skapar ett hållbart cirkulärt kretslopp som sparar på jordens resurser. Och med din hjälp kan vi fortsätta att erbjuda Göteborgs största och bästa second hand. 

Välkommen! 

Psst! Visste du att vi har en butik i Olskroken också? Den är förvisso inte lika stor som vår butik på Järntorget. Sväng förbi Olskroken för ett gediget utbud av handplockad och personlig second hand. Du hittar oss på Redbergsvägen 11.