Elsa Billgren i sommarens finaste festoutfits!

I samarbete med oss på Myrorna visar Elsa Billgren hur sommarens festmode kan se ut! Stylisten Malin Rudén har handplockat kläder från oss på Myrorna och skapat fyra olika looks för festliga tillfällen. Fotografen Mira Wickman har med sin kamera kapslat in den festpirriga känslan och tar med oss på en inspirerande tur in i en ljus och pepp värld fylld av stilsäkert och hållbart mode.

– Nu närmar sig sommarens fester och bröllop, äntligen får vi klä upp oss och fira allt det vackra och roliga i livet! Men vad ska man ha på sig på fest? Second hand är en underbar källa till kreativ modeinspiration, säger Elsa Billgren.

– I Myrornas butiker har jag hittat favoritplagg som följt med genom livets alla fester och nu har superstylisten Malin Rudén och världens bästa fotograf Mira Wickman hjälpt mig visa vilken modeskatt som gömmer sig i Myrornas butiker.

– Rutig sidenklänning med en oversized svart kavaj och pärlhårspännen.

– En antik sidenkjol stylas med en virkad väska och en klassisk beige bilrock.

– Vit, puffig klänning, beige kavaj, stora solglasögon och en leopardmönstrad scarf.

– Vit blus under beige tyllklänning och svart, lång kappa.

– Handla festkläderna på Myrorna och ha en ljuvlig sommar full av fir, hälsar Elsa!

Välkommen in i någon av våra butiker för att handla stilsäkert och hållbart mode! Hela vårt ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Se till att följa @elsabillgren, @stylistmalinruden och @mirawickman på Instagram. På vårt konto @myrorna får du en daglig dos inspiration och kan ta del av fler spännande samarbeten!

Relaterat

#myrornastil presenterar: Marielle Krus

#myrornastil presenterar: Marielle Krus

Den stilmedvetna, second hand-älskande textilingenjören och inspiratören bakom Instagramkontot @mariellekrus är månadens #myrornastil! Vi bad Marielle att välja ut några plagg från oss…

Läs mer


#myrornastil presenterar: YARLIE

#myrornastil presenterar: YARLIE

Hanna Lindgren är personen bakom pop-artisten YARLIE med det rosa, glittrande instagramkontot @itsyarlie. Hon är uppvuxen i Luleå, numera verksam i Stockholm och…

Läs mer


Underbara Claras second hand-tips i sommar!

Underbara Claras second hand-tips i sommar!

Clara Lidström är upphovskvinnan till en av Sveriges största bloggar ”Underbara Clara” som hon startade redan 2006. Hon skriver även böcker, driver en…

Läs mer