Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glansén är second hand-entusiasten och tv-producenten som driver instagramkontot @minafinafynd där hon delar sina fynd från loppis och auktion.

”Jag har gått på loppis sen jag var barn, inreder med second hand för att det är miljömässigt smartast och i mitt tycke även snyggast. Det är ett roligt och kreativt sätt att inreda där slumpen får vara med och styra lite. Man tvingas upp på tårna lite.”

Vad är ditt bästa fynd från Myrorna?

”Det är en tavla av den franske konstnären Bernard Boutet de Monvel som jag köpte för 300 kronor i en av era butiker. Hittade en liknande på en auktionsfirma för 2000 euro. Det fyndet vill jag tacka lite extra för!”

Kajsa har sannerligen en förmåga att hitta väldigt fina fynd och är verkligen en fena på att hitta guldkorn och skatter. Veckans tips från henne är att leta efter spel och pussel second hand till sommarens lediga dagar och kvällar.

”Spelar ni också mycket mer spel och  pusslar på sommaren? En smart sak är att leta efter det hos Myrorna. Då kan man köpa flera utan att ruinera sig, våga chansa lite och sedan testa vilka man tycker är roliga. Ibland köper jag ett spel bara för att jag tycker det är fint att titta på. Bara det gör spelrunda 57 lite mer uthärdlig. Skänk tillbaka de spel som inte riktigt föll dig i smaken och låt dem få ett nytt liv hemma hos någon annan!”

”Att samarbeta med Myrorna kändes bara så självklart. Finns det egentligen någon annan butik jag besöker lika ofta? Jag tror inte det.” säger Kajsa.

Håll utkik för fler fynd och inspirerande tips från Kajsa i våra kanaler under sommaren. Titta in och följ henne på hennes Instagramkonto @minafinafynd. Om du vill kika efter egna fynd och skatter har vi gott om dem i vår webbshop och i våra butiker runt om i landet, välkommen in!

Följ vårt konto @myrorna på Instagram för mer inspiration. Vi ses!

 

Tagga @myrorna

Relaterat

S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

Second hand-proffset Kajsa Glansén, @minafinafynd på Instagram, vet verkligen hur man maxar sommaren på ett hållbart sätt! ”S som i sommar, sol och…

Läs mer


Gustav Broström trendspanar på broscher!

Gustav Broström trendspanar på broscher!

I samarbete med oss kommer ni få följa Gustav Broström som under våren kommer att inspirera med enkla påskpyssel, tips och trix och…

Läs mer


Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

Rebecca Revelj är den 36-åriga ekonomiassistenten från Göteborg som just nu läser en kurs i cirkulär textil på Högskolan i Borås och som…

Läs mer