Pynta påskriset med Gustav Broström!

Under våren kommer Gustav Broström inspirera med enkla påskpyssel, tips och trix i samarbete med oss. Denna gång visar han hur du skapar vackert, handgjort pynt till påskriset på ett enkelt, billigt och hållbart sätt!

– Återbruk på högsta nivå! Att göra eget pynt till påskriset kan vara både enkelt och billigt. I Myrornas butiker kan man ofta hitta påsar med pärlor. Eller så köper man ett gäng halsband och ger dom ett nytt liv genom att göra hängen till påskriset.

– Ett annat tips är att leta efter berlockarmband, dessa funkar perfekt som pynt och kan lätt pimpas med pärlor.

– Påsken är en av mina favorithögtider och jag älskar att dekorera påskris. I samband med mitt samarbete med Myrorna har jag producerat massor av dekorationer och överväger att skaffa ett påskträd istället.

Hos oss på Myrorna hittar du allt du behöver för påskpysslet; påsar med pärlor, halsband, armband, ståltråd och såklart verktyg såsom tänger och saxar! Både i våra butiker och i vår webbshop.

Läs mer om Gustav i den tidigare artikeln där han trendspanar på broscher. Se även till att följa Gustav på hans inspirerande Instagramkonto Gustavsrum.

Myrornas sortiment är alltid 100 % hållbart, oavsett säsong. Hela vårt ekonomiska överskott går dessutom till Frälsningsarméns sociala arbete. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Följ @myrorna på Instagram för daglig inspiration och fler spännande samarbeten!

Relaterat

S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

Second hand-proffset Kajsa Glansén, @minafinafynd på Instagram, vet verkligen hur man maxar sommaren på ett hållbart sätt! ”S som i sommar, sol och…

Läs mer


Johanna Tjäders favoriter i vår webbshop!

Johanna Tjäders favoriter i vår webbshop!

Johanna Tjäder, mer känd som inspiratören och second hand-fantasten @johantatantatant på Instagram, har valt ut sina personliga favoriter i vår webbshop! Allt finns…

Läs mer


Inred personligt och ombonat med Mosebacke!

Inred personligt och ombonat med Mosebacke!

”För att skapa ett personligt och ombonat hem behövs detaljer.” berättar Sebastian Bergström, känd som @mosebacke på Instagram. Hans hemtrevliga och härliga hem…

Läs mer