Myrorna, Stockholm, Adolf Fredrik

Second hand-butiken ligger på Norrmalm i Stockholm, i närheten av Hötorgets tunnelbana. Här hittar du tre våningar med kläder och inredning. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-19:00
  • Tisdag: 10:00-19:00
  • Onsdag: 10:00-19:00
  • Torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-19:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Välkommen in i vår helt nyrenoverade lokal!

Särskilda öppettider

Midsommardagen: Stängt
Alla helgons dag: 10:00-17:00
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Vi kan tyvärr inte ta emot möbler. Då hänvisar vi till våra butiker i Skärholmen, Sundbyberg, Botkyrka Handel eller Ropsten.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Stockholm, centrum

Mitt i Stockholm city, vid Adolf Fredriks kyrka, hittar du vår fina butik i tre våningar. Här finns massor av second hand och begagnat, allt från kläder för dam och herr till inredning i alla former. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment. Här är det med andra ord enkelt att hitta nya favoriter. Välkommen in!

Vi har ett flertal butiker över hela Stockholm – allt för att det ska vara enkelt för stockholmarna att handla och leva mer klimatsmart. Vår butik på Adolf Fredriks Kyrkogata är vår mest centrala butik och med sina tre våningar fulla med fin second hand är den något av en kronjuvel. Här hittar du det du behöver både till hemmet och till garderoben.

Fynda vintage i Stockholm

Vi på Myrorna kan bra second hand. För över 125 år sedan öppnade vi vår första butik, den låg faktiskt här i Stockholm. Sedan dess har vi blivit Sveriges största second hand-aktör och idag har vi cirka 30 butiker runtom i landet. Sedan starten har vi haft två mål: att erbjuda riktigt bra second hand och att bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete för att hjälpa samhällets utsatta i Sverige.

Tack vare att du handlar hos oss kan vi ge någon ett mål mat, tak över huvudet eller en tryggare vardag fri från våld.

Butiken på Norrmalm i Stockholm ligger ett stenkast från Hötorget. Hit tar du dig med andra ord enkelt. Det spelar ingen roll om du nyss upptäckt retro och är ny på det här med second hand eller en vintage-entusiast. Hos oss finns det något för alla. I butiken finner du skor, klänningar, böcker, jeans, jackor, tröjor, t-shirts, tavlor, porslin och annan inredning. Oavsett om du gör om på balkongen eller om du vill uppdatera din garderob med nya plagg, så kan du hitta dina nya favoriter här. Om du behöver hjälp är det bara att fråga vår kunniga personal.

Skänk kläder och möbler för ett medmänskligare samhälle

Har du rensat ut i garderoben eller förrådet? Då kan du lämna in sådant som du inte längre använder till oss. I butiken tar vi emot både kläder och inredning. Om du vill lämna in möbler hänvisar vi till våra butiker i Sundbyberg, Skärholmen, Botkyrka Handel och Ropsten. Där har vi gott om plats för att ta hand om lite större möbler och se till att de kommer till användning hos någon annan. Tack vare det du lämnar in kan vi fortsätta att jobba för en mer hållbar värld, samtidigt som vi erbjuder Stockholms bästa second hand!