Myrorna, Stockholm, Södermalm

I den lilla men välbesökta second hand-butiken på Hornsgatan i tre våningar kan du köpa kläder och inredning. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00
Nyårsafton: 10:00-14:00
Nyårsdagen: Stängt

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Vi kan ha möjlighet att ta emot mindre möbler i mån av plats, ring butiken på 08-556 059 82 för mer information.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Hornsgatan.

Letar du efter riktigt bra second hand på Söder i Stockholm? Då har du hittat rätt! Södermalm har länge varit centrum för Stockholms second hand-scen. Här finns många som precis som vi älskar mode och personlig stil.

Vår butik på Hornsgatan ligger ett stenkast från Zinkensdamm. När du ser butiken kanske du först tycker att den ser liten ut. Men här hittar du tre hela våningar fulla med handplockad second hand. Vi har kläder, inredning och möbler för alla stilar. Ljuvliga klänningar, säsongens skor, massor av jeans, tröjor, jackor, t-shirts, porslin, tavlor och mycket mer.  Välkommen in till oss för att se hela vårt utbud! Om du har några frågor är det bara att fråga oss i butiken. 

Second hand-butik på Södermalm

Vi på Myrorna kan det här med second hand. Vår första butik öppnade vi för 125 år sedan och sedan dess har vi vuxit rejält. Idag har vi cirka 30 butiker, varav ett flertal finns i Stockholm, och vi är Sveriges största second hand-aktör. Ända sedan starten har vi erbjudit stockholmarna bra second hand, samtidigt som vi verkar för ett mer medmänskligt samhälle. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Tack vare att du handlar hos oss kan vi bland annat ge utsatta kvinnor en tryggare vardag, eller ett mål mat till någon som är hungrig. Ett köp hos oss är med andra ord hållbart på fler än ett sätt. 

Lämna in kläder och prylar på Söder

Hos oss kan du också lämna in sådant som du inte behöver som är i säljbart och bra skick. Vi tar emot kläder, prylar, inredning och mindre möbler under våra ordinarie öppettider. Så det är bara att komma in till oss med sådant som du tror att någon annan kan ha nytta av och använda en tid till. Små möbler kan vi ta emot i mån av plats. Slå oss en signal innan besöket för att vara på den säkra sidan. Tack vare det du lämnar in kan vi fortsätta jobba för en hållbarare värld, samtidigt som vi erbjuder Söders bästa second hand.