Myrorna, Norrköping

I Myrornas second hand-butik i Norrköping kan du köpa kläder, inredning och möbler på två stora våningar. Du hittar både modern stil, vintage och design till ditt hem och din garderob. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Hitta hit

Kommer du med bil är närmaste parkering: Parkeringshus Gåsen

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Norrköping

Mitt i gamla stan i Norrköping ligger vår stora second hand-butik. Det betyder två våningar fulla med kläder, inredning, prylar och möbler. Allt från färgglatt till sobert, från knappt använt till pre-loved. Allt handplockat och redo för nya ägare. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment, så här kan du alltid hitta nya second hand-favoriter.

Handla återvunnet i vår second hand-butik i Norrköping

Vi brinner för återanvändning och vi vill att det ska vara enkelt att hitta riktigt bra second hand i Norrköping. Är du på jakt efter ett par snygga jeans? Eller inredning till balkongen? I vår butik hittar du allt du behöver till både hemmet och garderoben. Vi har bland annat jeans, skor, tröjor, klänningar, jackor, t-shirts, porslin, inredning, böcker och tavlor. You name it! Vi älskar att förse Norrköpingsborna med bra second hand. Kom in så får du se!

Vi startade vår första second hand-butik för över 125 år sedan med syfte att hjälpa människor i utsatthet. Sedan dess har vi blivit Sveriges största second hand-aktör, och vårt syfte kvarstår. Varje dag tar vi emot flera ton kläder och prylar som vi sorterar noggrant innan de hamnar i någon av våra omkring 30 butiker runt om i landet. All vinst från vår verksamhet går till välgörande ändamål och insatser för människor som lever i utsatthet på ett eller annat sätt. Det betyder att när du handlar hos är du med och bidrar till exempelvis ett mål mat, eller en trygg plats fri från våld.

Skänk möbler, inredning och kläder i Norrköping

I butiken tar vi också emot sådant som du inte längre behöver. Vi är beroende av de gåvor vi får in, och all vår verksamhet startar med de kläder och prylar som vi tar emot. Du kan lämna både kläder, inredning och möbler hos oss som är i gott och säljbart skick. Tack vare det du lämnar in kan vi fortsätta att kämpa för ett mer medmänskligt samhälle, samtidigt som vi erbjuder Norrköpings bästa second hand.

Välkommen in!