Myrorna, Karlstad

Handla second hand och skänk kläder, möbler och prylar till Myrorna i Karlstad.

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00
Nyårsafton: 10:00-14:00
Nyårsdagen: Stängt

Hitta hit

Inlämning

Tar emot möbler för inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Karlstad.

Är du på jakt efter riktigt bra second hand i Karlstad? Välkommen in till oss! Strax utanför city ligger vår fina second hand-butik. Här hittar du alltid hållbara kläder, inredning och möbler – det är lika säkert som att solen alltid skiner i Karlstad!

Oavsett om du är på jakt efter badkläder till ett dopp i Vänern, ett par fina koppar till frukostkaffet eller en outfit till middagen med vännerna hittar du det du söker hos oss. På Myrorna tar vi varje dag emot massor av kläder och prylar, så vårt utbud uppdateras ständigt. På så vis finns det alltid personliga, snygga och hållbara favoriter hos oss.

Second hand-butik i Karlstad

Vi startade vår första second hand-butik för över 125 år sedan. Idag är vi störst i Sverige när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Ända sedan vi startade har vi jobbat för att skapa ett mer medmänskligt samhälle. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. När du handlar hos oss hjälper du till att erbjuda någon en plats att sova på, ett mål mat eller en trygg miljö att vistas i. Därför är ett köp hos oss verkligen en hållbar affär.

Till oss tar du dig enkelt med cykel, kollektivtrafik eller till fots. Hållbar second hand i Karlstad är aldrig långt borta. I butiken hittar du alltifrån jeans, tröjor, skor, t-shirts, jackor, klänningar och skjortor till inredning, porslin, böcker och tavlor. Och om du har några frågor så är det bara att fråga vår kunniga personal. Vi finns här för dig.

Skänk till välgörenhet i Karlstad.

Förutom att hitta nya second hand-favoriter kan du också lämna in sådant som du inte längre använder hos oss. Vi tar emot både kläder, möbler och prylar i bra skick i butiken. Tack vare det du lämnar in är du med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Och samtidigt kan vi på Myrorna fortsätta att erbjuda Karlstads bästa second hand.

Välkommen in!