Myrorna, Halmstad

Välkommen till vår uppskattade second hand- butik i Halmstad. Här säljer vi kläder, inredning och mindre möbler. Vi kan ta emot kläder och inredning som du vill skänka och mindre möbler under våra öppettider!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Valborgsmässoafton: 10:00-16:00
Första maj: 12:00-16:00
Kristi Himmelsfärdsdag: 12:00-16:00
Pingstafton: 10:00-16:00
Pingstdagen: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Tar emot möbler för inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och mindre möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Halmstad.

Bara ett stenkast från Stora torget ligger vår fina second hand-butik, som varje dag förser Halmstadsborna med hållbara kläder och prylar. Här är det enkelt att hitta nya favoriter oavsett om det är kläder, inredning eller möbler du söker. Välkommen in till en riktig second hand-oas mitt i Halmstad!

Nya badkläder till stranden, vandringskängor till hajken eller ett nytt soffbord. Vi finns här och vi har nåt för alla. Kanske ska du piffa upp uteplatsen, uppdatera porslinet eller hitta en present till födelsedagsbarnet och vill göra ett klimatsmart val. Hos oss på Myrorna hittar du alltid hållbar second hand.

Fynda vintage i vår second hand-butik i Halmstad

Vi startade vår första butik för över 125 år sedan. Ända sedan dess har vi arbetat för att bidra till ett medmänskligare samhälle. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Det betyder att varje gång du handlar hos oss är du med och bidrar till att ge människor en tryggare vardag, tak över huvudet eller ett mål mat. Ett besök hos oss är med andra ord en hållbar affär på fler än ett sätt.

Du hittar vår butik mellan Stora torget och Gunillaparken. Härifrån är det nära till allt, och tack vare det centrala läget är det lätt att hitta hit och nära oavsett var i Halmstad du börjar. I butiken hittar du skor, jeans, tröjor, skjortor, jackor, t-shirts, klänningar, inredning, keramik, böcker, porslin, konst och tavlor. Och om du behöver hjälp finns vår kunniga personal på plats för att besvara dina frågor. 

Lämna saker för ett medmänskligare samhälle

Hos oss kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver. Vi tar emot både kläder, inredning och möbler i fint och säljbart skick. När du lämnar in dina saker till oss sorterar vi dem och ser till att de får ett nytt hem. På så vis skapar vi tillsammans ett hållbart kretslopp och sparar på jordens resurser. Tack vare det du lämnar in kan vi fortsätta att erbjuda Halmstads bästa second hand. Vi ses i butiken!