Myrorna, Borås

I Myrornas second hand-butik i Borås kan du köpa kläder, inredning och möbler. Här tar vi också emot om du har gåvor som kläder, inredning och möbler att lämna.

@myrornaboras

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Inlämning kan ske fram till 30 minuter innan stängning.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Borås

Borås + second hand = sant! Borås har länge varit navet för svensk textil- och modeindustri. Därför är det naturligt att Borås också har riktigt bra second hand. Vår upprustade, stora butik ligger bara ett stenkast från Textilhögskolan i Borås. Oavsett om du är på jakt efter snygga begagnade jeans, oumbärliga köksprylar, eller ett par klassiska sneakers så är du välkommen in för att botanisera i vår välsorterade butik, och göra ditt nästa köp riktigt hållbart!

Fynda vintage i Borås.

Redan 1835 startades Sveriges första mekaniska bomullsväveri här i Borås, och därefter växte en blomstrande näring fram. Det har satt sina spår och vi älskar att Borås än i dag präglas av mode, inte minst tack vare textilhögskolan, där framtidens modeskapare börjar sin bana. En kort promenad från Textilhögskolan finns vår second hand-butik, så nära att man nästan kan höra modehistoriens vingslag mellan galgarna. 

Second hand börjar alltid med det som lämnas in. I vår butik på Skaraborgsvägen kan du lämna in både kläder, möbler och inredning. Det du lämnar in ska vara helt, rent och i så pass fint skick att det kan flytta hem till någon annan. Tack vare dina gåvor kan vi fortsätta arbeta för ett mer medmänskligt samhälle, och samtidigt erbjuda Borås bästa second hand. Vänligen notera att lämning av gåvor sker senast 30 minuter innan stängning.

Lämna in kläder och möbler.

Vår butik i Borås har ett brett utbud av hållbara fynd. Här finns handplockad vintage, unik inredning och fin second hand. Oavsett om du är modestudent på jakt efter plagg till en remake-kollektion, om du suktar efter badkläder till sommarens bad på Almenäs eller om du letar nya vinterkängor till skidresan så är du välkommen in till oss. All vår vinst går till insatser för människor som lever i utsatthet, därför är vi extra glada när du väljer att handla hos oss!

Vi ses på Skaraborgsvägen 35!