Hetaste väskorna våren 2020

Våren 2020 är här och längten efter en ny härlig väska gör sig påmind. Fler och fler har upptäckt att de grymmaste väskorna hittar man second hand, det är nämligen en av de kategorier som ökar mest i köp i våra butiker!

Börja i garderoben, den där väskan från 2003 är kanske het nu, om du inte gjort dig av med den? Vill du förnya, så visst, skänk oss väskorna du inte använder och köp vårens hos oss. Då kan du använda den tills du tröttnar och sedan skänka tillbaka den. Bra för oss, kul för dig och super för jordklotet!

Är du i rensartagen och vill få en överblick av vad du egentligen BEHÖVER så kolla in vår vansinnigt populära artikel om de enda väskorna du behöver här! 

Väskorna vår 2020

Vill du förnya och möta våren i en ny behållare? Som inspiration till dina garderobsfynd eller Myrorna-shoppingsraids så har vi plockat fram vårens önskelista i väskor! Enjoy:

Geometri

I vår är det raka linjer som gäller. Att kombinera det med en av vårens färger – blått kunde vi inte motstå!

Metallic

Allt som glänser är gott, sägs det. I vår glänser och glittrar du ikapp med solen! Ryggsäcken är förövrigt en riktig comeback!

Frans

Fransarna är stora i vår i både accessoarer, kläder och inredning. Klart du ska ha en fransväska.

Återanvända tygkassen blommar

Stora väskor som liksom hänger längs kroppen i kombination med blomstermotiv är som en vårsång! Kombinera blommorna i en av våra tygkassar som görs av återanvänt tyg. Snällt som bara den mot planeten.

Lilla businessclutch

Att vara lite business är hett så vi kan inte låta bli att kombinera både geometri och små väskor-trenden i en och slå ett slag för denna.

Välkommen ut i våra butiker och hitta dina egna varianter på vårens trendväskor!

Relaterat

Lär dig fynda second hand: så känner du igen en vintageväska

Lär dig fynda second hand: så känner du igen en vintageväska

Student- och balsäsongen är här! Stick ut bland alla identiska mörka kostymer och vita klänningar med personliga accessoarer, så som en vintageväska! Få…

Läs mer


Nyöppnad butik i Stockholm city!

Nyöppnad butik i Stockholm city!

På Mäster Samuelsgatan 49, mitt i shoppingens centrum, snabbspolas nu utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. Den 25 februari öppnade vi vår nya…

Läs mer