Är byxan för lång eller blusen för trång? Nu kan du beställa skräddartjänst i fyra av Myrornas butiker.

I samarbete med Repamera erbjuder vi nu servicen att beställa skräddartjänst i några utvalda butiker när du köper något hos oss. Tanken är att du ska ha en möjlighet att modifiera ett plagg så att det passar dig perfekt. 

Eftersom det bara finns en av varje i våra butiker kan det ibland finnas behov av små justeringar om man hittar något man tycker om. Möjligheten att sy upp en byxa eller minska midjan på en kjol kan vara väl värt för det perfekta plagget. Vill du inte gå fuskvägen som Myrornas redaktion testade, så är det här en mer långsiktig och ordentlig lösning.

Så går det till: 

  1. Du köper ett plagg på Myrorna som du vill anpassa på något sätt. Till exempel sy upp. Låna måttband av vår personal och mät hur mycket du vill åtgärda. Personalen har en prislista på de vanligaste skräddartjänsterna. Gå in på Repameras hemsida med din mobil och lägg din beställning med koden du får från Myrorna. Du får automatiskt gratis frakt och rabatt på alla service-erbjudanden.
  2. När du betalat (du får flera alternativ som att betala med kontokort eller Klarna), så får du en förfrankerad Repamera-påse från Myrornas personal. Lägg plagget i den och lämna påsen på närmaste PostNord-ombud.
  3. När plagget är färdigt levereras det hem till dig, eller kan hämtas hos ditt närmaste PostNord-ombud.

Butiker som erbjuder skräddarpåse med rabatt:

Myrorna Emporia, Malmö
Myrorna Örebro
Myrorna Järntorget, Göteborg
Myrorna Götgatan, Stockholm

Repamera är en nystartad onlinetjänst belägen i Malmö. Skräddarna som är knutna till tjänsten finns i dagsläget i Malmö med omnejd, men förväntas växa till flera städer. På Repamera kan man, förutom att sy om saker, även skicka in kläder för professionell lagning.

Företaget grundades av studenten Henning Gillberg och vann nyligen första pris för årets studenttävling i Innocarnival.