Gör något fint till mamma på mors dag – Vi ger våra bästa tips på hållbara presenter.

sommarklänningar

På söndag firar vi mamma. Alla firar vi dagen på olika sätt, men inte behöver vi göra av med mängder av kronor eller konsumera för att visa vår uppskattning!

1. Vårbuketten

För dig som kanske plockar en vacker bukett med vårblommor – piffa upp med en härlig vas du köpt second hand, beskär, fyll med vatten och arrangera buketten vackert på bordet eller i fönstret så presentationen blir så fin som möjligt!

2. Konstverket

Är du tillräckligt ung eller tillräckligt konstnärlig så gör en teckning. Alla teckningar bli vackrare i en ram. Hitta ramar second hand för sådär en 15-35 kr styck och rama in barnen teckningar.

3. Klänningen

Vill du anstränga dig lite mer och ge ett paket kan en härlig sommarklänning vara något nu när värmen är här. Hos oss finns det mängder av klänningar från 59 kr som sparar på jordens resurser.

4. Skål med favoritgodiset

Köp en fin glasskål eller keramikskål och fyll med favoritgodiset!

5. Presentkort

Även på Myrorna har vi fina presentkort!

På bild: Fotograf: Thea Holmqvist. Klänningen på bilden är en brudklänning som fotats i samband med produktionen av bröllopsboken ”Gift”, gjort av duon Zanna Metzer och Kristina Grahn. Klänningen är sydd av spetsgardiner från Myrorna.