I samarbete med Bea Szenfeld!

Bea Szenfeld är designern som gärna jobbar i oväntade material, mestadels papper. Alla verk görs för hand i hennes ateljé. Hon har utvecklat pappershantverket till en helt egen genre och hennes pappersplagg har burits av bl.a. Lady Gaga och Björk.

I samarbete med oss på Myrorna kommer hon att visa oss inspirerande sätt att tillverka dekorativa ting nu i sommar. Håll ögonen öppna på vår hemsida och i våra sociala kanaler för det perfekta sommarpysslet för de dagar du är sugen på DIY!

Bea, vilket är ditt bästa second hand-fynd?

”Jag har så många bra fynd, men mitt senaste är ett pussel med Mupparna från 70-talet samt en hög med MAD-tidningar från 60-talet.” berättar hon.”Jag älskar vintage och 99 % av allt jag köper, förutom mat, är vintage. Jag handlar på allt från loppisar till antikaffärer. Jag drar runt på landsbygden och gräver i loppislådor, men sitter också framför min dator och budar på saker på nätet.”

På tal om att buda på nätet har Bea valt ut dessa tre favoritauktioner i vår webbshop denna vecka (klicka på bilderna för att komma till produktsidorna).

Fotobok av David Lynch från år 2017.

Vinylskiva, Kiss – Revenge.

”När jag handlar vintage så lär jag mig så otroligt mycket historia och får samtidigt en fantastisk kunskap i materialkännedom. Att köpa begagnat är bra för miljön, det är supersnyggt och viktigt för att kunna ha en egen stil. Det är ett hållbart sätt att leva!”

Följ Bea Szenfeld och inspireras av hennes otroliga hantverk, kreationer och konst på hennes Instagramkonto @beaszenfeld!

Tagga @myrorna

Relaterat

Duka upp till sommarfrukost med Elsa Billgren!

Duka upp till sommarfrukost med Elsa Billgren!

Elsa Billgren visar hur du dukar upp för en härlig sommarfrukost i samarbete med oss på Myrorna! Allt du kan tänkas behöva till…

Läs mer


Tuvessonskans midsommarmat på second hand-fat!

Tuvessonskans midsommarmat på second hand-fat!

Ett skepp kommer lastat från kokboksförfattaren Julia Tuvesson! Med vadå? Midsommarinspiration! Underbart god, färsk och somrig plockmat serverad på second hand-fat! ”I år…

Läs mer


Claudia Galli Conchas utvalda auktioner i vår webbshop!

Claudia Galli Conchas utvalda auktioner i vår webbshop!

I samarbete med oss har filmaktuella Claudia Galli Concha valt ut sina favoritauktioner i vår webbshop! Passa på, här kan du hitta perfekta…

Läs mer