I samarbete med Bea Szenfeld!

Bea Szenfeld är designern som gärna jobbar i oväntade material, mestadels papper. Alla verk görs för hand i hennes ateljé. Hon har utvecklat pappershantverket till en helt egen genre och hennes pappersplagg har burits av bl.a. Lady Gaga och Björk.

I samarbete med oss på Myrorna kommer hon att visa oss inspirerande sätt att tillverka dekorativa ting nu i sommar. Håll ögonen öppna på vår hemsida och i våra sociala kanaler för det perfekta sommarpysslet för de dagar du är sugen på DIY!

Bea, vilket är ditt bästa second hand-fynd?

”Jag har så många bra fynd, men mitt senaste är ett pussel med Mupparna från 70-talet samt en hög med MAD-tidningar från 60-talet.” berättar hon.”Jag älskar vintage och 99 % av allt jag köper, förutom mat, är vintage. Jag handlar på allt från loppisar till antikaffärer. Jag drar runt på landsbygden och gräver i loppislådor, men sitter också framför min dator och budar på saker på nätet.”

På tal om att buda på nätet har Bea valt ut dessa tre favoritauktioner i vår webbshop denna vecka (klicka på bilderna för att komma till produktsidorna).

Fotobok av David Lynch från år 2017.

Vinylskiva, Kiss – Revenge.

”När jag handlar vintage så lär jag mig så otroligt mycket historia och får samtidigt en fantastisk kunskap i materialkännedom. Att köpa begagnat är bra för miljön, det är supersnyggt och viktigt för att kunna ha en egen stil. Det är ett hållbart sätt att leva!”

Följ Bea Szenfeld och inspireras av hennes otroliga hantverk, kreationer och konst på hennes Instagramkonto @beaszenfeld!

Tagga @myrorna

Relaterat

Tuvessonskans midsommarmat på second hand-fat!

Tuvessonskans midsommarmat på second hand-fat!

Ett skepp kommer lastat från kokboksförfattaren Julia Tuvesson! Med vadå? Midsommarinspiration! Underbart god, färsk och somrig plockmat serverad på second hand-fat! ”I år…

Läs mer


Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

Rebecca Revelj är den 36-åriga ekonomiassistenten från Göteborg som just nu läser en kurs i cirkulär textil på Högskolan i Borås och som…

Läs mer


Påskduka med Mosebacke!

Påskduka med Mosebacke!

Sebastian Bergström, mer känd som @mosebacke på Instagram, har i samarbete med oss tagit fram en inspirerande dukning till en påskfrukost som är…

Läs mer