Myrorna, Uppsala, centrum

Välkommen till Myrorna i Uppsala! Här kan du fynda kläder, skor, accessoarer, inredning och leksaker – second hand såklart!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-19:00
  • Tisdag: 10:00-19:00
  • Onsdag: 10:00-19:00
  • Torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-19:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Alla helgons dag: 10:00-17:00
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Vi kan tyvärr inte ta emot möbler i just vår butik.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Vaksalagatan, Uppsala.

Mitt i centrala Uppsala hittar du vår fina second hand-butik. Om du är på jakt efter personliga kläder och hållbar inredning har du hittat rätt. Här finns unika second hand-fynd för barn och vuxna, och alla där emellan.

I vår butik på Vaksalagatan 7 hittar du både kläder och inredning, mitt i stan. Oavsett om du inreder studentrummet, verandan eller letar efter en härlig outfit till nästa fest hittar du det du söker här. Vi fyller på med nya fynd varje dag. Välkommen in och upptäck vårt sortiment!

Second hand-butik i centrala Uppsala

Vi öppnade vår första second hand-butik för över 125 år sedan. Idag är vi en av Sveriges största second hand-kedjor. Ända sedan starten har vi jobbat för att skapa ett medmänskligare samhälle genom att erbjuda riktigt bra second hand. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete för människor som lever i utsatthet i Sverige. När du handlar hos oss är du alltså med och hjälper oss att hjälpa andra. Samtidigt bidrar du till att skapa ett cirkulärt kretslopp av kläder och prylar. Alla kan bidra! Kan det bli bättre?

Vår butik i centrala Uppsala ligger mitt i city, ett stenkast från både slottet, stadsträdgården och centralstationen. Tack vare läget är det enkelt att ta sig hit, både med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. I butiken hittar du jeans, skor, t-shirts, tröjor, klänningar, skjortor, jackor, porslin, keramik, tavlor och annan inredning. Välkommen in för att köpa en outfit till nästa gask, en fin vas till köksbordet, en present till någon du tycker om eller en bra bok till sommaren.

Hos oss kan du lämna in det du inte längre använder

Här kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver. I butiken tar vi emot kläder, prylar, inredning och mindre möbler i fint och säljbart skick. Tack vare att du lämnar in dina saker till oss kan vi fortsätta att verka för ett mer hållbart samhälle, samtidigt som vi erbjuder Uppsalas bästa second hand.

Välkommen!