Myrorna, Uppsala, centrum

I vår second hand-butik kan du köpa kläder och inredning. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: Stängt
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton: 10:00-18:00
Trettondagen: Stängt,

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Vi kan tyvärr inte ta emot möbler.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Kungsängsgatan, Uppsala.

Mitt i centrala Uppsala hittar du vår fina second hand-butik. Om du är på jakt efter personliga kläder och hållbar inredning har du hittat rätt. Här finns cool och personlig second hand för barn och vuxna, och alla där emellan.

I vår butik på Kungsängsgatan hittar du både kläder, inredning och mindre möbler, mitt i stan. Oavsett om du inreder studentrummet, verandan eller letar efter en härlig outfit till nästa fest hittar du det du söker här. Vi uppdaterar dagligen utbudet. Välkommen in och upptäck vårt sortiment!

Second hand-butik i centrala Uppsala.

Vi öppnade vår första second hand-butik för över 125 år sedan. Idag är vi Sveriges största second hand-kedja. Ända sedan starten har vi jobbat för att skapa ett medmänskligare samhälle. Samtidigt som vi erbjuder riktigt bra second hand. Vår vinst går till välgörenhet och insatser för människor som lever i utsatthet. När du handlar hos oss är du med och hjälper oss att hjälpa andra. Samtidigt bidrar du till att skapa ett cirkulärt kretslopp av kläder och prylar. Kan det bli bättre?

Vår butik i centrala Uppsala ligger vackert precis intill Fyrisån. Ett stenkast från både slottet, stadsträdgården och centralstationen. Tack vare läget är det enkelt att ta sig hit, både med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. I butiken hittar du jeans, skor, t-shirts, tröjor, klänningar, skjortor, jackor, porslin, keramik, tavlor och annan inredning. Välkommen in för att köpa en outfit till nästa gask, en fin vas till köksbordet eller en bra bok till sommaren.

Hos oss kan du skänka det du inte behöver.

Här kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver. I butiken tar vi emot kläder, prylar, inredning och mindre möbler i fint och säljbart skick. Tack vare att du lämnar in dina saker till oss kan vi fortsätta att verka för ett hållbarare samhälle, samtidigt som vi erbjuder Uppsalas bästa second hand.

 

Välkommen!