Myrorna, Umeå

Hos hittar du kläder, inredning och möbler. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning, prylar och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Om du har mycket att lämna in, låna gärna släpvagn av oss!

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Umeå.

Letar du efter bra second hand i Umeå? Då har du kommit rätt. I Ersboda handelsområde hittar du vår butik med ett stort sortiment av kläder, inredning och möbler. Till oss tar du dig enkelt med cykel, kollektivtrafik eller bil. Vi fyller ständigt på hyllor och galgar med handplockad second hand, så här finns det alltid nya favoriter att förälska sig i. Om du har några frågor är det bara att fråga oss som jobbar i butiken, vi finns här för dig.

Second hand-butik i Umeå.

Vi på Myrorna vill att det ska vara enkelt att handla mer hållbart. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en sval outfit till sommarens fester eller ska pigga upp soffan med nya kuddar. Hos oss finns det något för alla stilar och smaker, för second hand-experter och för nybörjare.

Vi öppnade vår första second hand-butik för över 125 år sedan. Ända sedan dess har vi jobbat för att göra världen mer hållbar samtidigt som vi erbjuder riktigt bra second hand. Varje dag tar vi emot många ton kläder och prylar som vi noggrant sorterar innan de hamnar i våra butiker. Allt vår vinst går till välgörenhet och insatser för människor som lever i utsatthet på olika sätt. Tack vare att du handlar och lämnar saker till oss kan vi ge en medmänniska mat för dagen, tak över huvudet eller en väg tillbaka till arbete. På så vis är ett besök hos oss verkligen en god affär.

Skänk möbler och kläder i Umeå.

I butiken i Ersboda kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver. Har du uppdaterat garderoben eller gjort om hemma? Kom in med dina kläder och prylar som är i säljbart och bra skick till oss så ser vi till att de får ett nytt hem. Samtidigt kan vi tillsammans fortsätta kämpa för en medmänskligare värld, och fortsätta erbjuda riktigt bra och hållbar second hand.