Myrorna, Sundsvall

Välkommen in till vår butik i Cupolen i Birsta!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-19:00
  • Tisdag: 10:00-19:00
  • Onsdag: 10:00-19:00
  • Torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-19:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 11:00-16:00

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Nyårsdagen: Stängt

Hitta hit

Butiken ligger i Cupolen i Birsta.

Inlämning

Tar emot möbler för inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning, prylar och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Vi kan också hämta hos dig om du har stora volymer. Ring och boka tid för hämtning på 060-14 37 60.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Sundsvall.

Är du på jakt efter bra second hand i Sundsvall? Då ska du besöka oss på Myrorna i Cupolen i Birsta. I butiken hittar du second hand-kläder, inredning och möbler. Vi har jackor, skor, jeans, skjortor, klänningar, tröjor, t-shirts, barnkläder, leksaker, porslin, tavlor och massa annat. Så oavsett om du gör om hemma eller om du vill uppdatera garderoben med nya favoriter hittar du det du söker hos oss. Och har du några frågor hjälper vi dig gärna i butiken.

Fynda vintage i Sundsvall

Varje gång du väljer att handla second hand istället för nytt gör du jorden en tjänst. Därför ska det vara enkelt och kul att handla second hand. Vårt utbud skiftar med säsong och vi sorterar noggrant allt som kommer in till oss innan det hängs ut i våra butiker. Behöver du badkläder till sommarens dopp i havet, ett par vandringskängor till dagsturen i skogen eller ett soffbord till vardagsrummet? Vi något för alla smaker och stilar.

Vi på Myrorna har sysslat med second hand i över 125 år. Idag är vi Sveriges största aktör när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. När du handlar hos oss gör du en god affär. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. När du handlar hos oss är du med och ger en människa tak över huvudet, en trygg plats fri från våld eller ett mål mat. Ända sedan vi öppnade vår första butik har vi varje dag jobbat för att skapa en mer hållbar värld, och det fortsätter vi med.

Lämna in det du inte behöver.

Har du rensat ur garderoben eller förrådet? I vår butik kan du lämna in kläder, inredning och möbler som du inte längre behöver och som är hela, rena och i gott skick. Om du har stora volymer med prylar så hjälper vi dig gärna med det också. Slå oss en signal så bokar vi tid för hämtning. Tack vare att du och andra lämnar in saker till oss kan vi fortsätta jobba för ett medmänskligare samhälle samtidigt som vi erbjuder Sundsvalls bästa second hand.

Välkommen!