Myrorna, Örebro – Ny adress från den 27 oktober!

Den 27 oktober flyttar vi till Hagagatan 51 istället och Fredsgatan stänger. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Information om vad Myrorna vidtar för åtgärder kring Covid-19.

Myrorna Second Hand – Fredsgatan, Örebro

Vi vill att det ska vara enkelt för örebroarna att hitta riktigt bra second hand. Därför har vi två butiker här i stan. Hos oss på Fredsgatan kan du hitta kläder, inredning och möbler. Vi har något för alla smaker, så oavsett om du är en inbiten second hand-entusiast vill testa att handla begagnat mode är du välkommen till oss. 

Second hand-butik i centrala Örebro.

VI finns mitt emot centralstationen i Örebro. I butiken hittar du en stor avdelning för unikt och personligt mode. Här har vi samlat handplockade och noga utvalda plagg för dig som letar efter tidstypiska kläder från svunna tider, vintage och plagg med det lilla extra. I butiken hittar du även sportkläder, leksaker, utvalt mode för dam, herr och barn och mycket annat. Vi snackar jeans, jackor, skor, klänningar, skjortor, t-shirts, tröjor, tavlor, keramik, porslin och inredning. Tack vare vårt stora sortiment är det enkelt att uppdatera både din garderob och ditt hem med din alldeles egna och personliga stil.

Ända sedan första dagen har vi på Myrorna bidragit till ett medmänskligare samhälle. Vi öppnade vår första second hand-butik för över 125 år sedan, med övertygelsen om att det ska vara lätt att handla rätt. Överskottet från vår försäljning går till att erbjuda människor tak över huvudet, ett mål mat eller en väg tillbaka till arbete. Med andra ord är ett besök hos oss på Myrorna en god affär, på flera sätt. 

Skänk det du inte behöver till välgörenhet.

Och du, vi tar också emot saker som du inte längre behöver. I butiken kan du lämna in både kläder, inredning och möbler i bra skick som är redo att älskas igen. När du lämnar dina saker till oss kan vi fortsätta vårt arbete för ett mer medmänskligt samhälle. Samtidigt skapar vi tillsammans ett cirkulärt kretslopp och sparar på jordens resurser.

Välkommen in för att själv upptäcka Örebros bästa second hand!