Myrorna expanderar och öppnar ny butik i Lund!

Nu gör vi Lund till en Myrorna-stad. Den 25 november öppnade butiken i köpcentrat Nova Lund.

Detaljhandeln har ett minst sagt tufft år bakom sig men Myrorna lyckades tack vare hårt arbete ta sig igenom pandemin, står stadigt och fortsätter expandera. Under torsdagen slog vi upp portarna till vår nya Lund-butik på Företagsvägen 10 i gallerian Nova Lund.
– Det känns fantastiskt roligt att Myrorna etablerar sig i en ny stad. I en tid då allt fler butiker stänger ner fortsätter vi att expandera. Second hand är framtiden, säger butikschefen Mia Williamson.

Myrorna och Nova Lund samarbetar för att lyfta vikten av en cirkulär ekonomi; i närheten av butiken finns en insamlingsstation, där det på ett enkelt sätt går att lämna in prylar och kläder som inte längre används, och som kan säljas i Myrornas butiker.
– Vi är glada över att få en så hållbar aktör som Myrorna i huset och att vi tillsammans kan bidra till att allt fler väljer att återanvända, säger Anna Käll, centrumchef för Nova Lund.

Som vanligt går allt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Genom att handla på Myrorna hjälper du människor som lever i utsatthet.

Varmt välkommen till Företagsvägen 10! Mer information om butiken och öppettider hittar du här. Följ @myrorna.lund för att hålla dig uppdaterad om allt spännande som händer.

Tagga @myrorna

Relaterat

Nu öppnar vi vår tredje butik i Göteborg!

Nu öppnar vi vår tredje butik i Göteborg!

Den 25 april ser fram emot att välkomna både nya kunder och Myrorna-stammisar till 1000 kvadratmeter second hand-shopping på Backaplan i Göteborg. Handelsområdet…

Läs mer


Nu har vi öppnat i Tornby, Linköping!

Nu har vi öppnat i Tornby, Linköping!

Äntligen har vi slagit upp portarna till vår andra Myrorna-butik i Linköping. På Bonnorpsgatan i Tornby har vi nu öppnat 1 000 kvadratmeter…

Läs mer