Tre starter packs för den kompletta sommaren – vilken behöver du?

The passa-på-nu-för-sommaren-är-kort starter pack

Sommaren är kort – ta tillvara på varje soltimme. Inred balkongen eller uteplatsen som din personliga sommaroas. Här finns inga gränser – mattor, möbler, en schäslong? Kanske mest en massa kuddar om balkongen är liten. Lampor och girlanger, skira tyger som fläktar i vinden eller vattentåliga möbler. Hos oss hittar du miljövänlig inredning för en hållbar uteplats från – ja just det – 15 kr!

The imponera-på-första-dejten starter pack

Är du en Boeuf bourguignon- eller en pastasalladstyp? Spelar ingen roll. Vägen till dejtens hjärta går genom coola köksverktyg. En mortel i marmor, en gedigen potatispress eller en kökskniv med ett trähandtag som ser perfekt använt ut. Imponera på dejten genom en look som ser ut som att du kommer lösa alla hens problem i köket. Vi har husgeråd från 15 kr. Garanterat professionellt använda. Eller använda i alla fall.

The gräsfläckar-på-knäna starter pack

Picknickar och sommarfester. Vi bidrar till den genuina känslan och du får stå för stämningen. Duka upp och fira sommaren, luften, planeten eller vad du vill!

Här hittar du närmaste butik för just ditt starter pack. 

Relaterat

Elsa Billgren bjuder in till sommarfest med second hand-dukning!

Elsa Billgren bjuder in till sommarfest med second hand-dukning!

I samarbete med oss på Myrorna har Elsa Billgren dukat upp till sommarfest i sin fina lada på Gotland! Här blev det grillade…

Läs mer


Sköna, lata sommardagar

Sköna, lata sommardagar

Ljuva svenska sommar med både sol som regn. Det är så vi älskar dig. Här hittar du allt för en fin dag på…

Läs mer


Svårt att välja? Ta 4 betala för 3!

Svårt att välja? Ta 4 betala för 3!

Vill du komplettera Rörstrands Ostindia servis, hitta något blommigt porslin att bjuda in till sommarfest på eller har du kanske börjat vurma för…

Läs mer