Myrornas kunder gav mer än någonsin under december!

Under Myrornas julkampanj kunde alla som handlar på Myrorna även välja att lägga till 2 kronor som skulle bli ett extra bidrag till Frälsningsarméns arbete under julen. Myrornas kunder bidrog med 97 970 kronor!

Pengarna är öronmärkta för Frälsningsarméns omfattande arbete under julen för att hjälpa de som av olika anledningar har det svårt. Familjer som har det tufft får hjälp med extra matkassar med julmat, julklappar till barn som annars inte skulle få och många äldre och ensamma bjuds in till julaftonsfirande både i anslutning till och under julen. För hemlösa gäller det allt från en varm säng under kalla vinternätter till en god bit mat och ett en julgemenskap. 

Utöver de 97 970 kronorna går även överskottet från hela försäljningen till Frälsningsarmén olika sociala arbeten i Sverige. Pengarna går bland annat till Frälsningsarméns arbete för att stoppa människohandeln, hjälp till barn att få en trygg uppväxt, behandling och hjälp till ett nytt liv för människor i missbruk, matkassar och rekvisitioner på kläder, möbler och husgeråd för människor som saknar möjlighet att skaffa detta. Hela året arbetar man dessutom med att minska utanförskap för barn, vuxna och äldre.

Tack alla kunder som bidragit både med att handla och genom att ge extra bidrag. Och tack alla givare, utan er skulle vår möjlighet att hjälpa Frälsningsarmén inte vara möjlig!

Tagga @myrorna