Myrorna öppnar webbshop – handla årets julklapp second hand dygnet runt.

Alla som älskar att tanka inspiration direkt i mobilen eller datorn, och klicka hem sina favoritplagg och prylar utan att lämna hemmet, ges nu fler möjligheter att hitta inspirationen på ett hållbart vis. Med fokus på inspiration och överskådlighet öppnar vi upp ett alldeles eget onlineparadis, i samarbete med en annan välkänd second hand-aktör: marknadsplatsen Tradera. Syftet är att skapa en online-oas för dig som vill handla personligt och hållbart.

Våra kunder hittar webbshoppen via vår hemsida från den 30 november, men är du van nätshoppare känner du snart igen dig. Webbshoppen är nämligen skapad i nära samarbete med Tradera, och själva köpen görs på Traderas välkända plattform. Ett beslut fattat på grundval av Myrornas mål: att skapa ett överskott till socialt arbete. Genom att vi samarbetar med Tradera hålls onödiga kostnader ner och resurser kan gå till arbetet med social hållbarhet, istället för till dyra webblösningar.

Vintage och second hand för alla

På webbshoppen kommer du hitta allt du hittar i våra fysiska butiker och lite mer extra utvalt. Under lanseringen lägger vi lite extra krut på vintage-julpynt och årets julklapp 2018 – second hand-plagget! Dessutom kommer några exemplar av vår hemliga julklapp att kunna köpas på webbshoppen!

På det här sättet hoppas vi kunna erbjuda fler möjligheter att göra fynd second hand, även om det inte finns tillräckligt utbud på orten man bor på.

Stort utbud av hållbar mode & inredning via Traderas plattform

Genom att vi valt att finnas även på Traderas plattform får du som konsument också ett större utbud! Har vi på Myrorna inte det du söker så finns det kanske något annat företag eller privatperson som har det, vilket gör att möjligheten för dig att handla hållbart ökar. Tillsammans är vi starka!

Överskottet går till socialt arbete

Som vanligt går överskottet av vår försäljning till socialt arbete i Sverige. Men det gäller bara om det är en av Myrornas produkter du köper. På Myrornas hemsida är det endast Myrornas produkter du ser.

Du bestämmer priset

Alla produkter kommer vid lanseringen ha ett startbud på 1 kr. De köps via budgivning. Undantaget är den hemliga julklappen som säljs för fast pris på 50 kr.