Gift dig i något nytt men gammalt – hotell lyfter kvalitet för bröllopssugna

Den 2 mars visade Clarion Hotel Amaranten  sin satsning på återanvändning genom att lansera ett helt nytt eventkoncept för hållbara bröllopsplaner! Under en dag skapade de en marknadsplats för att sälja och köpa återanvända bröllopsklänningar. Myrorna, tillsammans med BRÖLLOPSBRUKET och Stockholms Stadsmission, lånade ut bröllopsklänningar för en storslagen modevisning för bröllopssugna! 

Fotograf: Maria Wideman för Clarion Hotel Amaranten

Över ett femtiotal klänningar erbjöds för försäljning på plats på Clarion Hotel Amaranten och deras event “Say yes to (sell(buy) the dress” den 2 mars. Grundidén skapades från tanken att det måste finnas så många som har en vacker klänning liggandes längst in i garderoben samtidigt som minst lika många drömmer om klänningen de kanske aldrig kommer ha råd med eller bara för dem som tror på återbruk, nu ges alla dessa parter möjligheten till lycka.

Bara timmar efter att vi släppt vår shout-out av begagnade bröllopsklänningar började anmälningarna trilla in och vi såg att det fanns en enorm efterfrågan på denna typ av event. Det känns fantastiskt kul att vi som hotell kan gå in och skapa denna mötesplats och ge livets kanske viktigaste klänning nytt liv. Men med det stora engagemanget kände vi att vi ville skapa ett mervärde för alla som besöker oss den 2 mars så vi har redan nu flera leverantörer som kommer att finnas på plats men framförallt glädjen att meddela att vi får bjuda på en fantastisk modevisning med klänningar från BRÖLLOPSBRUKET, Myrorna och Stockholms Stadsmission, säger Hanna Holfve, Marketing Manager, Clarion Hotel Amaranten

Missade du eventet så kan du alltid leta i våra butiker. Denna vecka skickar vi ut extra mycket på brudtemat till utvalda butiker.

 

Fler sätt att skapa sitt personliga och hållbara bröllop ser du här och här.

Fotograf Maria Wideman