Barbiefeber hos Myrorna – extra mycket rosa i vår shop på Tradera nu!

Barbie som fenomen tycks aldrig gå ur tiden, men just nu råder extra stor hajp tack vare filmen Barbie som gick upp på svenska biografer den 21 juli. I samband med filmpremiären ger vi den populära dockan (och andra rosa accessoarer) extra mycket kärlek i vår webbshop. 💓

Klicka på bilden för att komma direkt till vår Barbieshop på Tradera.

Ja, grattis ”Barbie-lover”! Under perioden 14–30 juli har du som också gillar Barbie och det mesta som hör Barbie till extra många möjligheter att göra fynd hos oss. Det är nämligen många som lämnat in Barbiedockor, Barbiekläder och andra härliga, rosa accessoarer till oss, och just nu hittar du dem samlade i vår shop på Tradera:  Myrorna X Barbie | Tradera)

Tidlös tjusning!

Den första Barbiedockan lanserades 1959 och blev snabbt folkkär. Hon skapades av affärskvinnan Ruth Handle, delägare i leksaksföretaget Mattel, som namngav dockan efter sin egen dotter, Barbara. 64 år senare kan vi konstatera att succén håller i sig – och att Barbiedockorna verkligen håller. Extra roligt tycker förstås vi som dels tycker om saker med hållbarhet, dels gillar när det icke nyproducerade upplevs mest värdefullt. Tjusningen med det tidlösa, helt enkelt!

En leksak för en god sak

Du som budar på en Barbiedocka eller ett tillbehör och vinner auktionen är inte bara själv en vinnare. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige, som hjälper människor i vårt land som på olika sätt har det svårt. Det kan exempelvis handla om att hjälpa en utsatt kvinna med skyddat boende, att en barnfamilj får hjälp med matkassar och blöjor eller att en ensam äldre får socialt utbyte och stöd. Med andra ord – den som vinner en auktion gör verkligen en schysst handling.

💖💖💖

Våra utvalda Barbie-auktioner på Tradera, med dockor, kläder och rosa accessoarer, pågår mellan den 14 juli och 30 juli och finns samlade här: Myrorna X Barbie | Tradera.

Tagga @myrorna