Årets julklapp 2018. Utmana en vän – Köp dina julklappar second hand i år

Julhandelns förväntas göra nytt rekord i år. Trots klimathot och varnande finger för konsumtion. Men det är kanske inte så konstigt ändå. Julen handlar om att ge och det är till julen vi slår knut på oss själva för att få se glada ansikten och känna värmen av att ha fått ge bort något. Den perfekta julklappen. Men i år är årets julklapp det återvunna plagget eller second hand-plagget!

I år tror vi att fler vågar tänka second hand! Låt givandet inkludera omtanke om vår jord och om människor du inte känner och köp din julklapp på Myrorna. Noga utvalt, personligt och lite roliga julklappsshopping! Klimatsmarta klappar för en godare jul.

Utmana dig själv och en vän att köpa minst en mer julklapp second hand i år!

Här är våra bästa julklappstips:

  1. Hemliga julklappen. Succén från förra året är tillbaka! Köp en hemlig julklapp för 50 kr hos Myrorna till exempelvis julklappsspelet. Riktigt roligt!
  2. Leksaker till barnen. Speciellt fina träleksaker är populära hos många. Kanske kan ett dockhus som man tapetserar om tillsammans vara en meningsfull julklapp.
  3. Coffeetablebooks eller intressanta faktaböcker. Finns i mängder i fint skick till vrakpriser!
  4. Personliga kombon – fyll en fin glasskål, glasvas eller burk fyndad second hand med något du gjort själv, kakor, badsalt eller mottagarens favoritgodis.
  5. Presentkort på Myrorna. Självklart har vi presentkort! Kanske kan det vara en fin uppmaning att få någon som vanligtvis inte handlar second hand att börja göra det!

Relaterat

Hem & Prylar

Ingen fara! Vi har samlat 25 julklappstips att inspireras av

Nu börjar det bli hög tid att planera årets julklappsinköp! Bäst för både miljö och människa är förstås att handla dina klappar second…

Läs mer


Hem & Prylar

Julklappar till barnen från 10 kr!

Funderar du på vad familjens yngsta medlemmar ska få i julklapp? Just nu är våra butiker fyllda av skojiga leksaker till barn som…

Läs mer


Kläder

Plånboksvänligt mode för julens alla fester

Julfesten står runt hörnan och väntar! Oavsett om det gäller adventsfika, julparty med jobbet eller släktmiddag så kräver alla sin outfit för den…

Läs mer