Sno stilen – så snor du designmärkenas stil för heta sommarkvällar.

Även sommarens varmaste tid vill vi möta med stil. Vi följer upp vår sno stilen-serie med heta sommarstilar från några av våra kunders favoritmärken. Kenzas Ivy Revel, & other stories, Stella McCartney och Totême har stilar många gillar men inte behöver vi köpa allt nytt! En hållbar garderob är resultatet för den som vet hur man snor en stil.

För sommaren tog vi inspiration av lookbooks summer 19 från flera kända designmärken som Ivy Revel, & Other stories, Stella McCartney och Totême, tidigare under sommaren snodde vi sommarstilar även från några andra märken som Rodebjer, Whyred, Dagmar och Fillippa K. Med outfits från dessa märken som förlaga begav vi oss till en av våra butiker för att se om vi kan matcha stilarna.

Förutsättningar:

  • Vi hade valda bilder från märkens lookbooks som vi ville inspireras ifrån.
  • Inget utval innan, eller undanläggning – förutsättningarna ska vara samma som för vilken kund som helst.

Resultat:

Myrorna lookbook sommar 19 part two

En lookbook som sparar på världen!

& Other stories

De somrigt brända tonerna och känslan av hetta dygnet runt var något vi tog fasta vid från & Other stories sommarkollektion. Enkla klänningarna och heta färgerna.

Original

otherstories

Original

otherstories

Original

Ivy Revel

Ivy Revel bjuder på det bästa sommarmodet för parker och häng. De klassiska jeansshortsen och fodralet för kvällshänget på utebarer, eller sköna parkshortsen. Färgerna går igen från många andra somrar, här har vi inga problem med utbudet!

Original

 

ivy revel

Original

ivy revel

Original

Stella McCartney

Stella McCArtney är Stella McCartney. Vi blev stormförtjusta i hennes sinnliga plagg för sommaren och gav oss på att försöka hitta dess motsvarighet i en skön ”pre-owned”-stil. ivy revel

Original

Stella mccartney

original

Totême

Totêmes stil är jordnära och lågmäld utan krusiduller. Inte så svårt att hitta stilen, här är det nyanserna som spelar roll. Tänk less is more.

toteme lookalike

Original

toteme lookalike

Original