Månadens butik: I Skärholmen är kunden ung och stilmedveten.

Den unga och stilmedvetna kundkretsen i södra Stockholm ställer höga krav på Myrorna i Skärholmen som arbetar hårt med bland annat sina modeavdelningar. Här hittar du allt från designkläder och basplagg för några tior till personliga plagg och vintagekläder. Här är sortimentet så utvalt att både stilfotograferingar och konceptuella event många gånger utgår från butiken.

Det senaste året har butiken arbetat mycket för att profilera sig och anpassa sig efter några av sina största kundkretsar – unga modeintresserade och barnfamiljer. Den stora leksaksavdelningen är välbesökt och har en stor omsättning. Här hittar man allt från små bilar av trä och lego till stora dockhus och mängder av gunghästar. Till våren säljer butiken mängder av barncyklar och till vintern tar snowracers upp flera hyllplan!

Möbler för trendkänsliga och barnrummet

I butiken hittar man möbler som behöver mer kärlek och möbler som är perfekta som de är. Omsättningen på möbler är hög, liksom inflödet så här finns alltid något nytt i olika prisklasser. Butiken är dessutom primär försäljningskanal för den populära och ombloggade sängen Esterbeds när vi får in en.

Hit har också mycket av Stockholmsområdets bästa el skickats vilket gör att butiken har ett stort sortiment av lampor, både nytt och billigt, hantverk och vintage. Missa inte lampavdelningen!

Den här butiken har också ett väldigt stort sortiment av glas, porslin och husgeråd som fylls på varje dag. Allt är samlat på ett ställe och ofta sorterat i färg så att det är lätt att orientera sig mellan hyllorna.

Alla kunder hittar något

Butiken har sedan tidigare en stor mängd trogna bokkunder. Efter att butiken gjort om bokavdelningen för att bli lite mer lättöverskådlig har den även  lockat till sig många nya bokkunder. Här hittar du allt från barnböcker för 15 kr till coffetablebooks och nobelpristagares samlade verk.

För butikens unika verktygshörna samlas även en särskilt intresserad skara kunder – så älskar du att nörda in dig på skiftnycklar och skruvmejslar eller muttrar så missa inte den välsorterade verktygshörnan.

Stort inflöde av gåvor

Butiken är en av Stockholms största när det gäller at ta emot gåvor. Däremot kan man endast skänka gåvor genom ingången från Måsholmstorget för tillfället då nedre ingången stängts när man byggt om butiken. En gåvomottagning och möbelutlämning i garaget ses över.

Ett hållbart varuhus

Butiken i Skärholmen är så likt ett varuhus som det kan bli. Med ett sortiment som tilltalar hela familjen, med modeavdelningar som erbjuder guldkorn för en ung och trendig kund och med sitt fullsortiment av möbler, inredning, tavlor, mattor, textil, sport och fritid och bok kan du inte bli besviken. Välkommen!