Myrorna i samarbete med smarta förvaringstjänsten Beambox – Lanserar allt-i-ett-lösning för skänka och förvara.

förvaringslösning

Genom ett nytt samarbete med förvaringstjänsten Beambox vill Myrorna vara med och underlätta för människor att rensa och göra klimatsmarta val i hemmet. Tillsammans erbjuder vi en allt-i-ett-lösning, som innebär att en ”skänka-låda” från Myrorna alltid ingår när kunder beställer förvaringstjänster hos Beambox. Skänka-lådan hämtas upp vid dörren – precis som förvaringslådorna – och kläder och prylar som inte längre behövs får nytt liv genom försäljning i någon av Myrornas butiker i Stockholm och Uppsala.

Svämmar dina skåp och lådor över, eller har du försökt ta ett krafttag i det och står där med saker som du varken vill slänga eller förvara någonstans? Trots att de flesta vet att man kan lämna det man inte längre behöver till second hand-butiker så är det ofta svårt att komma till skott. Man kanske saknar bil, har långt till närmaste butik eller insamlingsbox, eller dåligt med tid.

Smart förvaringslösning

Med Beambox tjänst där man kan förvara och avvara saker på en och samma gång blir det lättare att påbörja och avsluta rensningsprojekten. Den svenska startupen Beambox är en ny typ av förvarings-tjänst med så kallad ”on demand-förvaring”. Saker som ska förvaras hämtas upp hemma hos kunden och fraktas till en extern förrådslokal, och användaren kan när som helst ”klicka hem” dem till dörren. Alla prylar fotograferas i samband med lagringen, och via en digital plattform får användaren total överblick över sina prylar. Myrornas samarbete med Beambox innebär att alla kunder som beställer förvaringstjänster av Beambox får en ”skänka-låda” på köpet att fylla med sådant de inte längre behöver eller vill spara. Förvaringslådorna och skänka-lådan hämtas upp samtidigt vid din dörr, medan skänka-lådan går vidare till Myrorna.

Än så länge kan Beambox-tjänsten endast användas i Stockholm.

Här kan du beställa och läsa mer om Beambox smarta förvaringslösning. 

Vill ha kom igång hjälp? Gå vår kostnadsfria microkurs: Aktivera din garderob på sju dagar”!

10 tips för dig som vill skänka

 

Om Beambox

Beambox är en ny förvaringstjänst med on-demand-service. Tjänsten motverkar överbelamrade förrådsutrymmen, frigör värdefull boyta och ger användare koll på sina tillhörigheter. Beambox hämtar vid dörren, fotar, lagrar och lämnar tillbaka saker när kunden behöver dem. Beambox har inledningsvis verksamhet i Stockholm och är ett helägt dotterbolag till fastighetsbolaget Castellum. Logistikpartner är Bring.