Här lämnar du för återanvändning – förändringar med anledning av Corona.

Nu när våren närmar sig är det många som rensar i garderober och förråd. Det är viktigt att det som kan användas igen tas tillvara på rätt sätt! Vi tar alltid emot det som går att återanvända i våra butiker.

På grund av Covid-19 och kraftigt minskad kapacitet blir Myrorna tvungna att stänga insamling på flera insamlingsbehållare och återvinningscentraler. Det beror på att vi inte har möjlighet att hämta i den frekvens som behövs. Vill vi också passa på att påminna om att det du skänker ska vara i gott och säljbart skick, det är alldeles extra viktigt just nu. Tack för att du tänker på oss!

Här kan du lämna kläder, skor, accessoarer och hemtextil

Myrornas butiker

Produktionsanläggningar:
Vi kan även ta emot på våra produktionsanläggningar mellan 7 och 16. Göteborg, Tungelsta, Sätra, 

Alla butiker kan på grund av Corona få plötsligt förändrade öppettider. Det är viktigt att du kollar öppettider den dag du skänker.

Här kan du lämna prylar

Myrornas butiker

Produktionsanläggningar:
Vi kan även ta emot på våra produktionsanläggningar mellan 7 och 14. Göteborg, Tungelsta, Sätra, 

Här kan du lämna möbler

Produktionsanläggningar:
Göteborg, Tungelsta, Sätra, 

Butiker:

Möbler lämnar du i de flesta av våra stora butiker, däremot kan vi inte ta emot möbler i citybutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro.

Hämta hemma: 

I storstäderna kan vi hämta hemma om det är stort och mycket. Dock kan det vara långa väntetider i dagsläget.

Här lämnar du inte:

Med anledning av Corona måste vi tyvärr stänga flera av våra insamlingsbehållare och återvinningscentraler på grund av att vi inte kan tömma dem i den frekvens som vi vanligen brukar.