Hämta hemma-service.

Har du mycket eller stora saker du vill skänka till oss? Då kan vi, beroende på var i landet du bor, komma och hämta hos dig. Har du en butik eller insamlingsplats i närheten är vi dock tacksamma om du i första hand vänder dig dit, så att vi kan maximera nyttan.

Vi erbjuder ”Hämta hemma” i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Borås, Norrköping, Linköping och Sundsvall. Läs mer och boka nedan.

Det här kan vi hämta.

Myrorna erbjuder hämtning hos både privatpersoner och företag på flera orter i landet. Vi kan hämta möbler samt flyttkartonger med glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker och tavlor som packats för att klara av frakt (se nedan våra rekommendationer för packning och sortering). Vi kan även hämta större mängder kläder och textil och tar även emot dödsbon.

Det här tar vi inte emot.

För att utföra en hämtning hemma krävs för det första en sådan mängd varor att inte kostnaderna för hämtningen överstiger värdet på varorna som du vill lämna in till oss.

Smutsiga, slitna eller trasiga föremål kan vi tyvärr inte ta emot och vi har ingen möjlighet att tvätta kläder. Våra chaufförer gör en bedömning på plats och vi kan också vara tvungna att tacka nej på grund av för låg efterfrågan.

Sortera gärna innan.

För att dina föremål ska klara av transporterna och för att underlätta i vår sortering, önskar vi att du först tvättar, vikar och slå in ömtåliga saker i papper. Packa gärna i kartonger och skilj på hårt och mjukt. Sorterar du enligt kategorierna nedan gör du oss en stor tjänst!

  • Textil och kläder
  • skor och väskor
  • Glas, porslin, prydnad/smycken/bijouterier
  • Husgeråd
  • Leksaker
  • Böcker och media
  • El-artiklar
  • Sport/fritid

Så bokar du!

Då vår hämta-hemma-service är mycket efterfrågad ber vi dig att ha framförhållning vid bokning och specificera vad som ska hämtas.

Om du bor i Stockholm eller Göteborg.

Boka hämtning genom att kontakta Givarservice på 020–140 00 44 eller mejla gsc@myrorna.se. Öppettider för telefon är: måndag–torsdag 08:00-16:00 samt fredag 08:00–13:30.

Övriga delar i landet där vi erbjuder hämtning.

Örebro: Mejla bilder och kontaktinformation till orebro.hagagatan@myrorna.se eller ring butiken 019-672 14 85 (måndag–fredag 10:00–18:00).

Malmö: Mejla bilder och kontaktinformation till malmo.ystadvagen@myrorna.se eller ring butiken på 040-32 05 44 (måndag–fredag 10:00–18:00).

Norrköping/Linköping: Mejla bilder och kontaktinformation till ec796@myrorna.se eller ring 011–28 89 30 (måndag–fredag 8:30-15:30).

Sundsvall: Mejla bilder och kontaktinformation till sundsvall.gesallvagen@myrorna.se eller ring butiken på 060-14 37 60 (måndag–fredag 10:00–18.00).

Borås: Har du mycket saker du vill lämna in, boka hämtning genom att kontakta Givarservice på 020–140 00 44 eller mejla gsc@myrorna.se. Öppettider för telefon är: måndag–torsdag 08:00-16:00 samt fredag 08:00–13:30.

Tack för att du lämnar in till oss! ❤️ Hela vårt ekonomiska överskott går till Frälsningsarmén sociala arbete i Sverige.

Tagga @myrorna

Relaterat

Hjälp oss att fylla på!

Hjälp oss att fylla på!

Just nu behöver vi mer heminredning och bruksföremål att sälja i våra butiker. För du vet väl att hela vårt sortiment består av…

Läs mer


Tack för att du lämnar in till oss på Myrorna!

Tack för att du lämnar in till oss på Myrorna!

Helt, rent och användbart. Svårare än så är det inte att lämna in till oss på Myrorna. År 2021 tog vi emot 10…

Läs mer


Vi tar gärna emot böcker i våra butiker!

Vi tar gärna emot böcker i våra butiker!

Din bokhylla svämmar över och det är dags för en rensning. Men vad gör man av alla böcker? Här kommer vår sorteringsguide: Tre…

Läs mer