Månadens butik: Välsorterade Myrorna i Boländerna i Uppsala lockar både kunniga och ovana second hand-köpare med sin trevliga personal

I Boländerna i Uppsala finns flera större second hand-butiker och i detta inspirerande sammanhang har Myrorna en ny lokal med kundnära sortiment, noga utvalt efter kunderna som rör sig i området. Är du ute efter ett handplockat trendnära eller klassiskt sortiment av mode och inredning så är det Boländerna i Uppsala du ska åka till!

När nya Myrorna i Boländerna öppnade under våren 2018 var det inte bara i nya lokaler utan också med en ny profil. Här vill man kunna möta den kunniga kunden som vet vad hen vill ha, men butiken är också mån om att kunna möta upp kunder som är ovana vid second hand-koncept.

Trevlig personal

Butiken har på bara några månader blivit kända för sin trevliga personal som gärna hjälper till att leta upp särskilda fynd eller bidra med kunskap om både äldre klassiker som moderna trender. I designskåpet finns alltid något fynd från designers som Svenskt tenn, Marimekko eller andra eftertraktade produkter, men de flesta besökarna lägger mest tid på att gå genom prylhyllorna på jakt efter vackra, roliga eller intressanta fynd – där fylls det på varje dag.

Mode med överblick

För den som vill fylla på garderoben har butiken ett lagom stort och välsorterat utbud. Det gör det enklare för den ovane att hitta något som passar. Här får du snabbt en överblick över butikens utbud och var du hittar det du söker. Ofta är delar av klädsortimentet uppdelat i stil- eller trendkategorier för de som söker en särskild stil eller söker inspiration.

För dig som vill börja

För dig som vill ha en mer välsorterad second hand-butik är Myrorna i Boländerna ett väldigt bra utflyktsmål. Här finns alltid både utrymmet och lugnet bland hyllor och klädställ. Är du i startgroparna att börja en cirkulär livsstil med att handla mer second hand så kan Myrorna på Bolandsgatan 15G vara en perfekt startpunkt! Varför inte kombinera det med att gå vår kurs – Så lär du dig handla second hand på 6 dagar?

Här kan du även lämna kläder och prylar du inte längre behöver under butikens öppettider.