Ledig praktikplats kommunikation digitala kanaler till hösten

Hösten 2019 har vi en ledig plats för utbildningspraktik på varumärke och kommunikation inom området digitala kanaler, pr och event.

Utbildar du dig inom kommunikation, framförallt med digitala kanaler och ska göra praktik i höst så är det en unik chans! Hos oss får du möjlighet att moderera och utveckla vår synlighet i sociala medier, på hemsidan och på andra marknadsplatser. Du får använda annonseringsverktyg och analysverktyg i praktiken. Allt sker med handledning men för att få ut mesta möjliga av praktiken bör du ha en bra grundkunskap och vara självgående.

Vi är ett litet team, så du blir en i gänget. Det kan också innebära att du kan få hugga in lite överallt då vårt ansvarsområde spänner över butikskommunikation, insamlingskommunikation, PR, event, opinion och mycket annat. Ena stunden kan det vara att analysera i google analytics och i nästa stund kanske du får sy kuddar för en fotografering.

Skicka ett brev och en cv så vi får veta varför du vill ha praktik hos oss, vad du gjort tidigare, vad du studerar och under vilken period du har praktik och skicka till marknad@myrorna.se

Vi har ingen deadline på din ansökan, men ju tidigare du hör av dig, ju större chans!

Relaterat

Om Myrorna

Lediga jobb

Vill du vara del i en växande och professionell ideell organisation? Hos oss kan du arbeta med ledarskap för stora och små grupper,…

Läs mer